han Šport Ostatné športy

Fialková sa po sústredení vrhla k sporáku: Tiež sa vám zbiehajú slinky? FOTO

Slovenská biatlonistka Ivona Fialková pred pár dňami ukončila tréningový kemp a po návrate domov to "roztočila" v kuchyni. Je známa tým, že rada a dobre varí.

Ilustračný obrázok k článku Fialková sa po sústredení vrhla k sporáku: Tiež sa vám zbiehajú slinky? FOTO
13
Galéria

Mladšia z populárnych sestier má zrejme poriadne mlsný jazýček, ale na rozdiel od mnohých, si dobroty od výmyslu sveta pripravuje sama.

Žienka domáca

Pred niekoľkými týždňami, keď naplno úradoval koronavírus, využila 25-ročná biatlonistka voľný čas v domácej karanténe varením a pečením. „Bože môj, stala sa zo mňa žienka domáca,“ dokonca vtedy napísala Ivona na Instagram a pridala aj fotku v zástere a od sporáka. Lenže, nebolo to len vírusom COVID-19, ale aj tým, že to skrátka rodáčku z Brezna baví.

Nazvala to experimenty

Práve na sociálnej sieti šikovnej kuchárky sa vyníma posledný status, kde vymyslela výstižný popis: „Milovníčka varenia.“ Samozrejme, že tam šupla aj fotografiu, na ktorej sa hrdo pozerá na svoj výtvor. Očividne sa jej kačka na pomarančoch podarila. Posudzujeme to kvôli tomu, že to na tanieri vyzeralo nielen skvele, ale aj štýlovo.

Pri podrobnejšom prezeraní jej profilu natrafíte na uložené „príbehy“, na ktorých sú ďalšie Ivonine jedlá a dala im názov, „Moje experimenty“. Aj pri nich musíme uznať, že to slovenskej reprezentantke ide nielen na trati a strelnici, ale aj v kuchyni.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM