TOS Lifestyle

Bizarné nápady, ako ušetriť v obchode: Ľudia dávajú na váhu olúpané banány!

V obchodoch s potravinami dochádza k bizarným nápadom zo strany zákazníkov v snahe ušetriť.

Ilustračný obrázok k článku Bizarné nápady, ako ušetriť v obchode: Ľudia dávajú na váhu olúpané banány!
Zdroj: Unsplash.com

U severných susedov sa v týchto dňoch stalo virálnym video z jednej z predajní Biedronky. Videlo ho už vyše 5 a pol milióna ľudí. Čo je jeho obsahom?

Pomsta je sladká

Žena prišla do pokladne s olúpanými mandarínkami. Pokladníčka ich bez slova odvážila, no potom sa zákazníčke pomstila.

Okrem odľúbeného ovocia kupovala aj vajcia. Tie pokladníčka rozbila, ich obsah dala do mikroténového vrecúška a škrupinu vyhodila rovnako, ako to urobila zákazníčka so šupkami z mandarínok.

Video bezpochyby nie je reálne, ide o nahranú scénku.

Ako však upozornil poľský portál Fakt.pl, ak si z videa odmyslíme pomstu pokladníčky, v obchodoch k podobným situáciám naozaj dochádza.

Reálne príbehy

„Zákazníčka priniesla k pokladni olúpané banány. Za šupky platiť nechcela, lebo ich neje. Keď som sa jej spýtala, či ošúpe aj zemiaky, tak na mňa vybehla, či som normálna,“ cituje portál bývalú zamestnankyňu Biedronky.

„Smejete sa, ale ľudia to robia, vyberajú dužinu z papriky alebo odtrhávajú listy z ananásu,“ pridala svoje skúsenosti na sociálnej sieti ďalšia.

Do diskusie sa zapojila aj zákazníčka, ktorá bola svedkom hádky medzi inou zákazníčkou a zamestnankyňou diskontu. Dôvodom hádky bolo to, že zákazníčka odtrhávala vetvičky z paradajok. „Sama to robím, tak som bola v šoku, že sa to nesmie,“ priznala.

Pochopiteľne, takéto správanie nie je vhodné, napríklad také šupky chránia ovocie pred poškodením či znečistením a zákazník sa stáva vlastníkom tovaru až po jeho zaplatení. Môže si však vybrať iný tovar alebo obchod.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM