han Politika

Blaha vysmial Čaputovú: Toto nám tu VLÁDNE? Pomýlila si úlohu prezidentky s manekýnkou!

Poslanec Smeru-DS Ľuboš Blaha sa tvrdo obul do slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej kvôli tomu, že zverejnila fotografiu v kroji.

Ilustračný obrázok k článku Blaha vysmial Čaputovú: Toto nám tu VLÁDNE? Pomýlila si úlohu prezidentky s manekýnkou!
Zdroj: Facebook.com/Zuzana Čaputová , Facebook.com/Ľuboš Blaha

Opozičný politik je známy svojimi statusmi na sociálnej sieti, v ktorých ostro komentuje koaličných kolegov. Tentoraz im venoval dokonca celý príspevok. Prišlo na Matoviča, Remišovú, Kollára, ale najväčší „náklad“ si nechal na záver. V ňom skritizoval prezidentku.

Hlava štátu v nedeľu zverejnila na Facebooku zaujímavú fotku v ľudovom kroji z Oravy. Okamžite si vyslúžila desiatky tisíc reakcií od ľudí na Facebooku. Samozrejme, že sa našli aj neprajníci, ktorí Čaputovej písali kritické komentáre. Pridal sa aj Blaha.

Tvrdé slová

Ľuboš Blaha má však na sociálnej sieti takisto množstvo fanúšikov, ktorým smeroval tieto slová: „Ešteže hlava štátu určuje intelektuálne trendy. Dnes sa Čaputová navliekla do ľudového kroja. Cvak, retuš, foto. Gratulujeme k tomuto mimoriadne cennému príspevku do dejín politológie.“ Zrejme sa nechal uniesť a v tvrdej rétorike pokračoval.

„Je rozkošné, že máme v Prezidentskom paláci manekýnku, ktorá si pomýlila úlohu prezidentky s modelkou do kyprejších dámskych časopisov,“ uviedol Blaha ešte vo svojom statuse.

To, či sa prezidentka môže alebo nemôže odfotiť v slovenskom kroji, necháme na odborníkov, ale takú kritiku od poslanca Smeru si už len ako žena nezaslúžila. „Ale nebuďme príliš nároční. Pokrokom je, že sa naša ctená pani prezidentka vôbec zdvihla z koberca a už sa pre zmenu fotí postojačky. Ďakujeme za to. Ja len, že toto nám tu vládne. Priatelia, povedzte – smiať sa či plakať? Posledný nech zhasne…“ ukončil Blaha príspevok.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Dnes sa nám naši mentálni atléti vo vláde zase predviedli v plnej paráde. 1. Matovič nevedel povedať, aký má Slovensko...

Posted by Ľuboš Blaha on Sunday, September 5, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM