han Magazín

Očkovacia lotéria má ďalšiu HVIEZDU: Edo maľoval, nevedel heslo a prišiel o stotisíc!

Štvrtá časť televíznej šou Byť zdravý, ktorý vysiela RTVS, aj tento týždeň trhala rekordy sledovanosti. A nielen to, o dramatické chvíle sa postaral vyžrebovaný Eduard z Batizoviec.

Ilustračný obrázok k článku Očkovacia lotéria má ďalšiu HVIEZDU: Edo maľoval, nevedel heslo a prišiel o stotisíc!
Zdroj: www.rtvs.sk

Každá nedeľa večer patrí už štvrtý týždeň očkovacej lotérii, do ktorej je zapojených viac ako milión Slovákov. Bodaj by nie, keď sú v hre státisícové čiastky. Tak tomu bolo aj vo štvrtom pokračovaní, ktoré podľa webu RTVS dosiahlo najvyššiu sledovanosť.

Priebeh šou

Ako už býva zvykom v úvode priameho prenosu, moderátori Vera Wisterová a Marcel Forgáč informujú divákov o tom, ako to vyzerá na Slovensku s očkovaním.

Potom sa k slovu dostane žrebovanie z osudia. Šťastnému výhercovi sa dvojica moderátorov snaží dovolať v časovom limite 20 sekúnd. Následne má vyžrebovaný súťažiaci do rovnakého časového limitu povedať správne heslo. Keď sa tak stane, 100-tisíc je jeho!

Nevedel heslo

Horšie je, keď heslo nevie alebo reláciu nepozerá. To sa stalo aj teraz, piatemu a poslednému výhercovi, ktorým bol Eduard z Batizoviec. Ten na otázku Very, čo práve robí, všetkých šokoval: „Maľujem byt. Prišlo mi to v nedeľu večer ako dobrý nápad.“ Lenže, keď ho moderátori požiadali o vyslovenie hesla, pokojne povedal: „Žiaľ, nepoviem vám ho.“

Vera s Marcelom ho hneď vyzvali, aby to aspoň vyskúšal. Mimochodom, heslo bolo: prevencia. Súťažiaci Edo naďalej tichým hlasom povedal, že heslo nevie. Prišiel tak o rozprávkovú výhru, z čoho zostali diváci zaskočení. Obyvateľa obce Batizovce to však nerozhodilo. „Nebola to ani moja priorita a doprajem to ďalšiemu,“ dodal Edo.

Pán Eduard však získal aspoň čiastku 1 000 eur a „jeho“ sto tisíc sa presúva do ďalšieho týždňa. V piatej časti očkovacej lotérie tak bude prvý vyžrebovaný hrať o 200-tisíc!


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM