Rastislav Búgel Zo zahraničia

Bláznivé VIDEO Slováka je HITOM internetu: Prečo sa po Prahe prechádzal POLONAHÝ?

Polonahý Slovák uprostred Prahy rozpútal na sociálnych sieťach hotové šialenstvo. Jeho video valcuje internet.

Ilustračný obrázok k článku Bláznivé VIDEO Slováka je HITOM internetu: Prečo sa po Prahe prechádzal POLONAHÝ?
Zdroj: Instagram.com/kevinvelky

Začiatkom mesiaca skončilo mediálne embargo a americkí influenceri zaplavili internet recenziami a postrehmi z používania novinky od Apple – špičkových „okuliarov“ Vision Pro.

V skratke ide o headset, ktorý spája virtuálnu realitu so skutočným svetom. V režime rozšírenej reality môžete okolo seba umiestňovať rôzne virtuálne prvky, akými je napríklad okno webového prehliadača, alebo rôzne aplikácie, no stále vidíte okolitý svet.

Divné videá zaplavili internet

Na internete sa začali objavovať videá používateľov, ktorí si Apple Vision Pro nasadili na oči a používali ho počas pohybu po meste.

Vznikajú tak humorné scény, kedy vidíte niekoho čakajúceho na priechode pre chodcov, na očiach má niečo, čo vyzerá ako lyžiarske okuliare a na prvý pohľad nezmyselne okolo seba máva rukami (v skutočnosti ovláda virtuálne prvky, ktoré mu headset premieta).

Bodoval aj Slovák v Prahe

Nový virálny trend využil aj Slovák, ktorý na internete vystupuje pod prezývkou kevinvelky. Natočil video, ktoré sa stalo hitom.

„Zabudol som si oblečenie po šichte v Golfáči,“ napísal k videu, ktoré ho zachytáva, ako prechádza cez priechod.

Na tom by nemuselo byť nič zvláštne, keby na sebe nemal oblečenú iba spodnú bielizeň. Na očiach má lyžiarske okuliare, ktorými imituje práve technologickú novinku od Apple.

Humornou formou napodobnil Američanov zo spomínaných videí a nezabudol pri tom bláznivo mávať rukami. „Používateľ Apple Vision Pro spozorovaný v Prahe,“ znie anglický text, ktorým je vtipné video prekryté.

Video si na Instagrame vyslúžilo vyše 27-tisíc „lajkov“. Navyše, jeho podarenú paródiu si všimol aj účet bviral, ktorý má na Instagrame 8,9 milióna sledujúcich.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Instagram.com/kevinvelky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM