Milan Hanzel Recept na dnes

Blogerka Gigi vykúzlila bleskové raňajky s FETOU a cibuľkou: Budete sa po nich zalizovať!

Recept na rýchle raňajky sa vždy hodí! Veď to poznáte, hladné deti, manžel či manželka a vy neviete kam skôr skočiť. Máme od blogerky Gigi nový recept!

Ilustračný obrázok k článku Blogerka Gigi vykúzlila bleskové raňajky s FETOU a cibuľkou: Budete sa po nich zalizovať!
Zdroj: Instagram.com/gigivari

Pred pár dňami sme vám priniesli článok s receptom od našej blogerky Stanky Šiškovej alias Gigi, ktorá bude pre Dnes24.sk odteraz pripravovať svoju rubriku. Pre veľký úspech receptu s cuketami tu máme ďalšiu lahôdku.

Raňajky ako lusk

Keďže Gigi vyznáva zdravé a chutné jedlo, aj tento recept z jej repertoáru je takto nastavený. „Som skôr za sladkú verziu raňajok, ale aj táto slaná pochúťka stojí za prípravu a ochutnanie,“ hovorí Stanka. Tá si pre vás tentoraz pripravila nátierku.

Čo potrebujeme?

Je to úplne jednoduché. Pomazánka je na svete do pár sekúnd. Stačí mať po ruke feta syr, tvaroh, nátierkové maslo, jarnú cibuľku a petržlenovú vňať. A príprava? Všetko zmiešať dokopy a môžete začať servírovať! Aby sme nezabudli, hodí sa k tomu najlepšie celozrný chlieb.

„Tento recept patrí medzi moje najobľúbenejšie, akurát po ňom si treba zaobstarať nejakú mentolovú žuvačku,“ pousmiala sa blogerka Gigi.

View this post on Instagram

Co ta ako prve uputalo na tejto fotke? 1. VLCI MAK - si makovnik (milovnik makov)😂 2. POLE - si polista (milovnik pola) 3. DVA KLASY VO VZDUCHU - si klasik (milovnik klasov)😉 4. OBLECKO - si fashionista 5. VLASY - si vlasofil 😂 6. POZA - si pozi”tivista” 7. SVALY - cvicis a tlieskas alebo necvicis a zavidis😂😉 8. MOJA MALICKOST- mas ma rada/rad...alebo aj nie 😂 Tak co ti vyslo? P.S.: sranda musi byt tak ma neberte vazne... #jumping #letsjump #befit#slovakiagirl #slovakia #slovaknature #field #girlpower #fitnessgirl #sportgirl #sportwear #adidasgirl #adidas #positivevibesonly #positivemind #beautifulnature #happymoments #happylife #beyourself #beyou #mylife #jumpingfitness #positiveenergy #energy#goodenergy

A post shared by Stanka Šišková “Gigi” (@gigivari) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM