ELA Magazín Ona

Bude mamičkou! Markizácka moderátorka Mária Chreneková Pietrová čaká pred 40-kou prvé bábätko

Ďalšia tvár spravodajstva je v očakávaní! Sympatická moderátorka Mária Chreneková Pietrová (39) bude pred štyridsiatkou prvýkrát mamičkou.

Ilustračný obrázok k článku Bude mamičkou! Markizácka moderátorka Mária Chreneková Pietrová čaká pred 40-kou prvé bábätko
Zdroj: TV Markíza

Markizácka tvár Televíznych novín je známa tým, že o svojom súkromí absolútne nehovorí a v médiách sa o nej prakticky ani nepíše. Ako informuje portál Čas.sk, sympatická blondínka Mária má byť vo štvrtom mesiaci tehotenstva a dieťatka sa tak dočká o pár mesiacov.

Exkluzívnu novinku potvrdili Novému Času dva nezávislé zdroje. Chreneková Pietrová patrí k osobnostiam nášho šoubiznisu. Mária prešla zo športového spravodajstva do hlavnej relácie Markízy.

Chreneková Pietrová sa v roku 2014 stala manželkou syna oceliarskeho magnáta Tomáša Chreneka staršieho, ktorý patrí medzi najbohatších ľudí v Česku aj na Slovensku. Dvojica spolu obýva luxusný zámok a už čoskoro sa dočkajú svojho prvého potomka.

„Svoje dieťatko by chcela porodiť priamo v Bratislave. Termín má stanovený na koniec leta,“ prezradil pre Nový čas zdroj.

Na materskú dovolenku mieri aj 44-ročná Natália Fonód Babincová, ktorá patrí k najväčším moderátorským hviezdam spravodajskej televízie TA3. Fonód Babincová, ktorá je mamičkou 6-ročnej dcérky Alexandry, totiž čaká dvojičky!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM