Rastislav Búgel Magazín

Let’s Dance ODHALILA ďalšie mená! V tanečnej ŠOU bude aj moderátor Ján Tribula

Postupne sa dozvedáme mená účinkujúcich v deviatej sérii tanečnej šou Let´s Dance. Zatiaľ najväčším prekvapením bolo oznámenie účasti dlhoročného televízneho redaktora.

Ilustračný obrázok k článku Let’s Dance ODHALILA ďalšie mená! V tanečnej ŠOU bude aj moderátor Ján Tribula
Zdroj: Instagram.com/s_tribulom_po_horach , Facebook.com/Let's Dance

Deviata séria obľúbenej tanečnej šou Let's Dance mieri na televízne obrazovky. Televízia Markíza postupne zverejňuje mená celebrít, ktoré roztancujú celé Slovensko.

Tieto mená už poznáme

Postupne sme sa dozvedeli, že v šou bude tancovať Petra Dubayová, Ján Ďurica, Tina, Hana Gregorová, Michaela Kocianová a Anna Jakab Rakovská.

Najnovšie televízia prezradila mená ďalších dvoch účinkujúcich.

„Na jar zabojujú o víťazstvo na tanečnom parkete aj šéfkuchár Martin Novák, známy z úspešnej šou Na nože, a náš dlhoročný kolega, redaktor Televíznych novín, Ján Tribula,“ oznámila televízia Markíza.

​„Martin je v gastropriemysle pojem. Je držiteľom mnohých ocenení, varil pre členov kráľovskej rodiny, pomohol mnohým reštauráciám. Janko Tribula je na obrazovkách Markízy takmer od jej vzniku. Za tie roky si vybudoval povesť profesionála, empatického a skromného človeka, ktorého ľudia majú radi. Tešíme sa, že obaja páni prijali naše pozvanie do šou,“ povedal pre web televízie PR manažér šou Tadeáš Kurka. 

Tribula sa už nevie dočkať

Aj podľa reakcií divákov sa zdá, že práve meno televízneho redaktora bolo zatiaľ najväčším prekvapením. Vysoké Tatry bude musieť vymeniť za tanečný parket.

„Rád si dávam výzvy, posúvam hranice a učím sa. Pre mňa je Let's Dance krásna noblesná šou, ktorá kultivuje aj spoločnosť. Teším sa na nové priateľstvá, zážitky a chcem prekvapiť sám seba. Veľa mojich kamarátov, ktorí v Let's Dance boli, hovoria, že to bolo najväčšie dobrodružstvo ich života a zážitok na celý život. Tak uvidíme,“ nechal sa počuť Ján Tribula. 

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM