han Politika

Bývalá líderka SNS si znovu podala Matoviča: Prečo ide podľa nej cez MŔTVOLY?

Ďalší status venovala bývalému premiérovi! Niekdajšia "prvá dáma" národniarov Anna Belousovová si nedávala servítku pred ústa ani teraz.

Ilustračný obrázok k článku Bývalá líderka SNS si znovu podala Matoviča: Prečo ide podľa nej cez MŔTVOLY?
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Dlhoročná poslankyňa, ktorá patrila v roku 1990 k zakladajúcim členom Slovenskej národnej strany, má Igora Matoviča takpovediac v zuboch.

Biznis s testami

Belousovová, za slobodna Malíková, si v poslednom statuse na Facebooku doslova zobrala do parády šéfa rezortu zdravotníctva. „Matovič si ide svoje doslova aj cez mŕtvoly. Bez testu ani rana, veď sa bude testovať viac ako doteraz,“ napísala rodáčka z Kysúc, no v ďalších vetách ešte pritvrdila. „Biznis s testami im zjavne zachutil.“

Aj v iných jej príspevkoch sa kriticky vyjadruje na vládu, no líder OĽANO a aktuálny minister financií, je u nej „na pretrase“ prakticky neustále. „Trnavská firmička si už pripravuje poriadne veľké šrajtofle na eurá. Veď jediné o čo tu stále išlo a ide, sú prachy. A čo tam po ľuďoch a ich životoch…“ stojí v jej príspevku.

„Stovky miliónov už odplávali a ešte len odplávajú na tie správne účty. Účty hyen, ktoré zarábajú aj na smrti,“ uzavrela Belousovová svoj priam až drsný príspevok.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si viac z našej politiky

Matovič si ide svoje doslova aj cez mŕtvoly. Bez testu ani rana. Bude sa testovať viac ako doteraz. Biznis s testami im...

Posted by Anna Belousovová on Tuesday, April 13, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM