han Šport Ostatné športy

Bývalá slovenská športovkyňa sa ukázala v plavkách: POVEDALI by ste, že má 47 rokov?! FOTO

Postava, ktorú jej môžu závidieť. Reč je o niekdajšej úspešnej slovenskej reprezentantke v biatlone Martine Halinárovej-Jašicovej. Keď uvidíte fotky, uveríte.

Ilustračný obrázok k článku Bývalá slovenská športovkyňa sa ukázala v plavkách: POVEDALI by ste, že má 47 rokov?! FOTO
8
Galéria

Treba pripomenúť, že nejde o nijakú druhotriednu športovkyňu, ale o dlhoročnú reprezentantku. Rodáčka z Dolného Kubína bola totiž predchodkyňou Anastasie Kuzminovej.

Chýba jej akurát medaila

Sympatická Martina sa predstavila celkovo na piatich zimných olympijských hrách. Hneď na tých prvých v roku 1994 v nórskom Lillehammeri siahala po cennom kove, ale napokon z toho bolo „len“ šieste miesto. Vtedy získala pre Slovensko historicky prvý bod do tabuľky krajín.

Ďalšie skvelé výsledky

Nechýbalo veľa a Martina mohla byť na stupňoch víťazov aj o štyri roky neskôr v japonskom Nagane, ale vypálilo to na siedmu priečku v šprinte a štvrté v štafete tímov.

V americkom Salt Lake City v roku 2002 bola k vytúženému cennému kovu tiež blízko, no vo vytrvalostných pretekoch bola deviata a v štafetách so Slovenkami piata.

Tri mená

O Martine je známe, že počas kariéry menila mená. Dvakrát sa totiž vydala, ale aj dvakrát rozviedla. Najprv bola Jašicová, potom Schwarzbacherová a potom Halinárová. Aktuálne sa expertka na biatlon venuje aj plávaniu, keďže je na sústredení v Taliansku. Inak, ako uvádza na sociálnej sieti, je už 25 rokov členkov Dukly Banská Bystrica.

View this post on Instagram

...práca aj po práci 😉

A post shared by Martina Halinárová-Jašicová (@halinarovajasicova) on

View this post on Instagram

..ráno

A post shared by Martina Halinárová-Jašicová (@halinarovajasicova) on

View this post on Instagram

...nikde nič ani coronka

A post shared by Martina Halinárová-Jašicová (@halinarovajasicova) on

Už by som sa niekde vybrala na drink 🤣kafičko....aleeeee 😉už sa to blíži! Coronka heš-heš!!! Botasky odložiť a šup do...

Posted by Martina Halinárová-Jašicová Oly on Thursday, April 30, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM