han Magazín

Čaputová dopriala oslavu svojmu miláčikovi: Jej Leon mal prvé narodeniny! FOTO

No, nie je chutný?! Prezidentka Slovenska Zuzana Čaputová sa pochválila najmladším členom rodiny. Nie je ním nikto iný ako ročný labrador.

Ilustračný obrázok k článku Čaputová dopriala oslavu svojmu miláčikovi: Jej Leon mal prvé narodeniny! FOTO
4
Galéria

Vo štvrtok mala hlava štátu na programe vymenovanie nového riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS), ktorým sa stal Michal Aláč. Potom sa po príchode domov venovala oslave.

Na sociálnej sieti uviedla takýto nadpis k svojmu príspevku: „Leon, náš labrador, najmladší člen domácnosti, dnes oslavuje prvé narodeniny.“ Zuzana Čaputová pridala aj zopár fotografií, z ktorých je vidieť, že malý chlpáč za rok poriadne vyrástol.

„Je to naše vždy dobre naladené zlatíčko. Napriek tomu, že má iba rok, je to veľký pes, nie iba svojím už takmer dospeláckym vzrastom. Leon má v sebe nepodmienenú lásku, teší sa už len z toho, že pri ňom sme a raduje sa z prítomnosti. Tým je pre všetkých členov našej rodiny veľkým učiteľom,“ dodala prezidentka.

Kopa chlpov

Čaputová priznala, že aj napriek tomu, že je z Leona množstvo chlpov, je to miláčik, na ktorého nedá dopustiť. „Aj v období izolácie nás vytiahol na prechádzky a do prírody. Napriek veľkej kope chlpov doma ani na chvíľu neľutujem, že sa stal už neodmysliteľnou súčasťou nášho rodinného života. Dúfam, že aj Leon je šťastný s nami,“ uzavrela.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Nech sa páči, viac noviniek zo Slovenska

Leon, náš labrador, najmladší člen domácnosti, dnes oslavuje prvé narodeniny.🐾 Je to naše vždy dobre naladené zlatíčko....

Posted by Zuzana Čaputová on Thursday, May 6, 2021
Čaputovej Leon mal rok
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM