han Ona

Čaputová pozdravuje zo zasnežených Tatier: ROMANTICKÉ zábery s priateľom, FOTO

V posledných hodinách roku 2021 sa slovenská prezidentka Zuzana Čaputová vybrala do Vysokých Tatier. Spoločnosť jej robí priateľ Juraj Rizman.

Ilustračný obrázok k článku Čaputová pozdravuje zo zasnežených Tatier: ROMANTICKÉ zábery s priateľom, FOTO
3
Galéria

Zima, sneh, slnko a zábery plné lásky. Čo poviete na takúto scenériu ako z romantického filmu?! Tou sa pochválila hlava štátu na sociálnych sieťach.

Pri pohľade z okien, hlavne v hlavnom meste a západnom Slovensku, môžeme takúto zimnú atmosféru pani prezidentke závidieť. Veď snehu sme si počas sviatkov príliš neužili, no podľa fotiek je ho v našich veľhorách viac než dosť. K tomu pridala Čaputová aj zaľúbené zábery s priateľom.

„Pozdravujeme z Tatier. Je tu úžasná zima ako z rozprávky,“ potvrdzuje prezidentka na Instagrame, kam pridala aj tri fotografie.

Párik si očividne urobil romantickú prechádzku pri Štrbskom plese, ktorú si okorenil pár zábermi. Rozhodne ich vzniklo viac, ale „do obehu“ ich Zuzana Čaputová dala len tri. Nie je vylúčené, že v Tatrách strávi aj Silvester.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Čaputová s priateľom vo Vysokých Tatrách
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM