han Šport Tenis

Cibulková ukázala ako dojčí syna Jakubka: Podporuje touto fotkou všetky matky?

Prehnala to alebo klobúk dole pred ňou?! Niet pochýb o tom, že sa bývalá tenistka Dominika Cibulková rada ukazuje na sociálnych sieťach.

Ilustračný obrázok k článku Cibulková ukázala ako dojčí syna Jakubka: Podporuje touto fotkou všetky matky?
Zdroj: Instagram.com/domicibulkova

Niekdajšia štvrtá hráčka svetového tenisového rebríčka je od 14. júna mamou syna Jakubka. Aj napriek zmene vo svojom živote je neustále aktívna na sociálnych sieťach, za čo sa jej ujde množstvo negatívnych reakcií.

Verejný život

Cibulková sa po úspešnej kariére ponorila do rodinného života, ale zábavu s manželom Michalom či priateľmi si dopraje aj pri úlohe matky. Pred pár dňami sme vám priniesli článok o tom ako relaxovala na Jadrane. Na dovolenku cestovala súkromným lietadlom a rovnako pohodlne aj išla naspäť. Vďaka Instagramu a Facebooku sa aj verejnosť môže dozvedieť ako trávi svoje voľné chvíle, keďže zverejňuje zábery zo svojho súkromia.

Intímna chvíľa

Práve posledný status je jasným dôkazom toho, že sa Dominika neštíti ukázať aj fotografiu, ktorá je príliš intímna na to, aby ju videli všetci. Počas letu z dovolenky dojčila syna Jakubka a záber vznikol v tejto chvíli. Vyzerá to tak, že teraz ukázala svojim neprajníkom to, že byť matkou a predviesť intímny záber, je prirodzené. „Som matka na plný úväzok a neustále žijeme životy naplno,“ uviedla Cibulková pri fotke.

Je to prirodzené

V živote matky je úplne normálne, že potreby dieťaťa sú na prvom mieste. Patrí k tomu aj dojčenie, kedy vníma žena svoje „prednosti“ inak. Nehľadá v tom sexuálny podtón, preto nemá problém „nakŕmiť“ dieťa na verejnosti. Je na rozhodnutí matky, či tak urobí verejne alebo v úzadí. No, a práve známe osobnosti občas verejne upozorňujú na to, že materské mlieko je to najlepšie, čo môže dieťa dostať. Zdá sa, že aj na toto poukazuje Cibulkovej „kontroverzná“ fotografia.

Niečo o dojčení

Materské mlieko v prvých mesiacoch života zabezpečuje nielen výživové potreby dieťaťa, ale plní aj ochrannú funkciu a pomáha pri správnom formovaní imunitného systému. Imunitu najlepšie naštartuje dojčenie, zdôrazňujú pediatri. Podľa odborníkov pritom dojčenie predstavuje unikátny spôsob komunikácie a pomáha budovaniu vzťahu medzi matkou a dieťaťom.

Prehnala to Dominika, keď zverejnila takýto záber?

Cibulková ukázala ako kojí a to v priamom prenose
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM