han Magazín

Cibulková vystrojila pred lockdownom ŽÚRKU: Vstupenka na párty? Test na koronu! FOTO

Bývalá slovenská elitná tenistka Dominika Cibulková je známa tým, že aj si dopraje zábavu či párty. Jednu z nich stihla tesne pred začiatkom lockdownu. Bola však zodpovedná.

Ilustračný obrázok k článku Cibulková vystrojila pred lockdownom ŽÚRKU: Vstupenka na párty? Test na koronu! FOTO
9
Galéria

Niekdajšia štvrtá hráčka ženského svetového rebríčka si vie užívať. Pred tehotenstvom, ale aj počas neho absolvovala niekoľko dovoleniek. Taktiež je známa tým, že si dopraje luxusné oblečenie alebo doplnky, ako sú napríklad kabelky. Vie si však aj „vyhodiť z kopýtka“.

Žúr s kamarátmi

Pre 31-ročnú mamu synčeka Jakubka, ktorý sa narodil v júni, nie sú cudzie ani párty s priateľmi aj po pôrode. Ten posledný stihla len tak-tak predtým, ako sa Slovensko dostalo do ďalšieho lockdownu. Na zábave nechýbali známe tváre zo slovenského šoubiznisu. Pred akciou sa však zachovala zodpovedne.

Boli aj testy

Ten, kto si myslel, že novopečená mamina v tejto pandemickej dobe hazardovala so zdravím, je na omyle. „Tematické večierky sú moje stále najobľúbenejšie. Žiaľ, tento rok sa k nám mohol pripojiť iba obmedzený počet priateľov z dôvodu obmedzení, a samozrejme, s negatívnymi testami,“ napísala Dominika na sociálnu sieť a pridala aj fotografie z párty.

Šaty na mieru

Na žúre sa Cibulková nahodila do strieborný čiat, ktoré sa trblietali na všetky strany. Okolo pása si dala výrazný červený doplnok, ktorý pripomínal stuhu. A na hlave jej nechýbala korunka, aké nosia kráľovné.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Udalosti na Slovensku

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM