Ľubomíra Karmanová Rôzne

Článok o mačiatku vyvolal záchvaty smiechu a... potom prišlo toto: Text východniarky nemá chybu

Vtipný inzerát Stana nenechal našich čitateľov chladnými. Onedlho prišla neuveriteľná reakcia. Zmysel pre humor máme aj my:) Naša čitateľka Eva hľadala pre svojho zajačika viac než iba nového majiteľa.

Ilustračný obrázok k článku Článok o mačiatku vyvolal záchvaty smiechu a... potom prišlo toto: Text východniarky nemá chybu
Zdroj: Dnes24.sk

Pred časom sme zverejnili článok o zatiaľ najvtipnejšom inzeráte roka, Stano v ňom neuveriteľne vtipne píše o svojom mačiatku, ktoré dokáže programovať. Reakcia však nenechala dlho čakať a na náš michalovský facebook Evka zavesila takýto inzerát:

„Ahoj! Volám sa Bugs a som sympatický, milý, pozorný, fešný čistokrvný mládenec, ktorý hľadá milú spoločníčku na strávenie pekných chvíľ,“ písalo sa v inzeráte, ktorý nám poslala naša čitateľka Eva, majiteľka tohto malého šibala. Takto originálne sa rozhodla ponúknuť malého chlpáčika. Na staré kolená mal vraj isté požiadavky.

„Mám síce svoju Ewičku, ktorá ma nadovšetko MILUJE, ale uznajte, potrebujem aj ženu iného druhu,“ písal údajne zajačik, ktorý dúfal v nájdenie partnerky.

Zajačik sa nevzdával a dopísal: „Ak si niekde tam zajoCICA, čakám. Zn: len seriózne.“ Vtipné sú aj komentáre pod inzerátom. „No ja puknem. Zajačia sexzoznamka,“ napísal Marián. Ostatné nájdete na našom facebooku. Samozrejme inteligentný zajačik si inzerát na internet nenapísal a nezverejnil sám. Pomohla mu k tomu jeho majiteľka Evička, ktorú aj v inzeráte spomína a sama nám prezradila predchádzajúce informácie, ako sa zajko túžil zoznámiť.

Foto: Evka (autorka inzerátu)

Čítajte tiež: Stano zverejnil najvtipnejší inzerát roka: Keď si prečítate info o mačke, budete sa šúľať od smiechu!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM