han Šport Futbal

Čo povedal božský Maradona predtým ako zomrel? TOTO je jeho posledná fotka!

Argentínčan Diego Armando Maradona skonal na infarkt v stredu. Tamojšie médiá priniesli správu o tom, aké slová boli jeho poslednými na tomto svete.

Ilustračný obrázok k článku Čo povedal božský Maradona predtým ako zomrel? TOTO je jeho posledná fotka!
Zdroj: twitter.com/International Champions Cup

Správa o smrti 60-ročného legendárneho futbalistu, ktorý bol považovaný za najlepšieho v histórii, obletela svet a zarmútila milióny fanúšikov. Aj keď Diego nežil príkladným životom, taký skorý odchod na onen svet nečakal nikto.

Ako zomrel?

Jeho životná púť sa skončila v argentínskom meste Tigres. Tamojšie médiá uviedli, že príčinou smrti bolo zlyhanie srdca. Približne dva týždne predtým sa podrobil operácii hlavy a práve po nej zrejme vznikla posledná fotografia Maradonu. Je na nej so svojim neurochirurgom.

Diegov synovec Johnny Esposito mal priblížiť, ako strávil jeho ujo posledné chvíle. Už počas raňajok, približne okolo desiatej hodine, bol akýsi bledý a sťažoval sa, že mu je zima. Preto sa vrátil do postele, kde mal povedať tieto posledné slová: „Cítim sa zle.“

Už sa neprebral

Počas spánku ho prišla skontrolovať sestra, no Maradona už nejavil známky života. Okamžite začala s oživovaním, v čom vyše hodiny pokračovali aj záchranári. Keď zo sídla Maradonu zavolali sanitku, údajne ich prišlo až deväť!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM