Magazín

Čo prinesie rok 2024 každému z vás? Podľa numerologičky sa najlepšie bude dariť TÝMTO ľuďom

Numerológovia veria, že aj vy môžete do nového roka vykročiť správnou nohou. Využite naplno tohtoročné posolstvo!

Ilustračný obrázok k článku Čo prinesie rok 2024 každému z vás? Podľa numerologičky sa najlepšie bude dariť TÝMTO ľuďom
Zdroj: pixabay.com

Rok 2024 je z pohľadu numerológie pod vládou čísla osem (2 + 0 + 2 + 4 = 8). Pripravte sa na éru kontrastov, sily a odvahy. „Predstavte si tento rok ako akúsi kozmickú bitku za vaše práva a snahy nájsť rovnováhu medzi spravodlivosťou a harmóniou,“ opisuje pre Astrofame numerologička Charlotte Davis.

Podľa numerológie vás čaká neuveriteľne aktívny rok. Osmička ako univerzálne číslo je poznačená hlbokou premenou. „Prijmite nové skúsenosti, vydajte sa do neznáma a bez váhania sa ponorte do duchovných sfér,“ radí odborníčka na čísla s viac ako 30-ročnými skúsenosťami.

Osobnejšia predpoveď

Okrem posolstva osmičky sa zamerajte na svoje osobné číslo, ktoré umocní váš osud v roku 2024. Ak nepoznáte vopred vlastné životné číslo, vypočítate si ho jednoduchým krokom. Napríklad pri dátume narodenia 08.10.1985, ho vypočítajte nasledujúcim spôsobom 8+10+1+9+8+5=41. No keďže neurológia pracuje s nižšími číslami, je potrebné číslo ešte znížiť ako 4+1=5. Osobné číslo pre tento dátum narodenia je 5 a nástroje k jeho plneniu sú čísla 4 a 1.

Vyhľadajte svoje čísla a zamerajte sa na ich posolstvá.

Číslo 1: Prieskumník

Jednotka sa spája s novými začiatkami a príležitosťami a preto túto šancu nepremeškajte. Nemusí sa tak skoro opakovať. „Energia čísla 1 je o zasvätení a prevzatí opraty vášho života. Prijmite zmenu a úspech bude nasledovať,“ pripomína numerologička.

Číslo 2: Mierotvorca

Vyšla vám dvojka? Vyberiete sa po ceste harmónie a nadväzovaní spoluprác a kontaktov: „Upevnite svoje vzťahy, osobné aj pracovné, a zamerajte sa na diplomaciu.“ Rok 2024 je pre vás obdobím stavania mostov a hľadania rovnováhy.

Je vaše osobné číslo vyššie? Na druhej strane nájdete ďalšie osobné čísla.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM