Monika Hanigovská Magazín

Čo sa deje mimo kamier v očkovacej lotérii? Slováci posielajú Wisterovej štipľavé správy

Byť zdravý je výhra jej priniesla nielen novú pracovnú príležitosť! Vera Wisterová priznala, že jej Slováci píšu nepríjemné správy.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa deje mimo kamier v očkovacej lotérii? Slováci posielajú Wisterovej štipľavé správy
7
Galéria

Posunúť krivku vakcinácie smerom nahor sa dlhodobo snaží súťaž o finančnú odmenu pre zaočkovaných. „Ide o podporné nástroje, aby sme motivovali čo najväčšie množstvo ľudí k očkovaniu proti ochoreniu Covid-19,“ uviedlo pred jej spustením Ministerstvo financií SR na svojom webe.

No relácia Byť zdravý je výhra stihla veľmi skoro rozdeliť Slovákov na dva tábory, pričom Česko-Slovenská filmová databáza ju ohodnotila len na 17 %.

Niečo o tom vie aj nežnejšia polovička moderátorskej dvojice. Vera Wisterová sa najnovšie pre cas.sk priznala, že jej neznámi ľudia začínajú nakladať, a ona niečo také ešte vo svojej kariére nezažila.

Relácia vyvolala zemetrasenie

Známa slovenská moderátorka neočakávala, čo v divákoch vyvolá nový formát na verejnoprávnej televízii. „Nečakala som takéto ohlasy a určite nie som jediná. Som si vedomá toho, že očkovanie proti koronavírusu je citlivá téma v spoločnosti, ale nepredstavovala som si, že televízna relácia vyvolá až také zemetrasenie,“ vyznala sa.

Slováci už stihli moderátorku počastovať nepríjemnými správami. Akými? Článok pokračuje na ďalšej strane.

Čo sa deje na Slovensku?

Vera Wisterová v relácii Byť zdravý je výhra
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM