TOS Magazín Lifestyle

Čo tým chcela Dolli z Ruže pre nevestu povedať? REAKCIA moderátora sa stala HITOM

Azda najväčšie vášne medzi divákmi šou Ruža pre nevestu vyvoláva Dolli, ktorá týmito slovami priliala olej do ohňa!

Ilustračný obrázok k článku Čo tým chcela Dolli z Ruže pre nevestu povedať? REAKCIA moderátora sa stala HITOM
Zdroj: Facebook.com/Televízia Markíza

Kým vybraté súťažiace išli na rande so ženíchom Radkom, ostatné ako zvyčajne si zahrali hru s moderátorom Krištofom Králikom. V rámci nej dostali Stanka a Nicole nevďačnú úlohu, označiť spomedzi svojich konkurentiek tie, ktoré podľa nich pôsobia lacno.

Stanka vybrala neprítomnú Pocahontas, Nicole na tabuľu napísala oproti sediacu Dolli, jednu z najvýraznejších súťažiacich.

„Iba čo sa týka vzhľadu. Si taká vyzývavejšia… A to pôsobí lacno, iba pôsobí. Ale reálne to tak určite nie je,“ snažila sa obhájiť svoj výber Nicole.

Za 50 eur môžem?

„Akože ja mám milión hejterov vonku a ja mám svoju obľúbenú vetu, ktorá je taká, že ten, kto mi nedáva na moje účty a na chleba, tak mňa jeho názor nezaujíma. To je môj názor,“ zareagovala Dolli.

„Takže za 50 eur ti môžem vynadať?,“ pohotovo zareagoval moderátor Krištof Králik.

„Nie, ja si platím sama svoje účty, takže mňa nezaujíma, aký majú iní ľudia na mňa názor,“ zachraňovala Dolli.

Samotná televízia zverejnila na sociálne siete krátke video z tejto situácie a medzi užívateľmi poriadne zabodovalo, keď získalo tisíce interakcií a stovky komentárov.

Z čoho žije?

„Ale jej dal,“ okomentovala video Lea. „Že za 50 eur ti môžem vynadať, ten jej to nandal… Len či to pochopila,“ napísala Helena.

„A z čoho herečka žije, keď je dobrovoľne nezamestnaná?,“ pýta sa Lucia, ktorá naráža na to, že pri Dolli televízia ako jej aktuálne zamestnanie uvádza, že je nezamestnaná. „Veď na chleba jej dáva úrad práce, je nezamestnaná,“ pridala sa Denisa.

Chce byť iná

Aj keď toto Dolli úplne nevyšlo, v súťaži o srdce ženícha Radka sa jej zatiaľ darí a je stále v hre a na očiach. „Od tejto šou očakávam poriadnu zábavu a že si nájdem chlapa svojho života,“ zare­agovala Dolli ešte pred šou na otázku, prečo sa prihlásila do Ruže pre nevestu.

Na margo svojho zovňajšku uviedla, že za skrášľujúcimi zákrokmi netreba hľadať nízke sebavedomie. Páči sa jej byť iná, extravagantná a pútať pozornosť.

Zdroj: Facebook

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM