Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Ženích ZMIZOL zo svadby: Nevesta po ňom vyhlásila pátranie! ODPUSTILA mu to?

Po ženíchovi sa odrazu zľahla zem. Keď ho svadobčania dlho nedokázali nájsť, zalarmovali políciu.

Ilustračný obrázok k článku Ženích ZMIZOL zo svadby: Nevesta po ňom vyhlásila pátranie! ODPUSTILA mu to?
Zdroj: pixabay.com

S prosbou o pomoc sa na policajtov obrátili svadobčania zo Semilska vo východnom Česku. Nevedeli totiž nájsť ženícha, ktorý sa záhadne vyparil zo svadobnej veselice. O prípade informovala Polícia Českej republiky.

Ťažký terén

Hovor na linku 158 prišiel krátko pred jedenástou v noci. 26-ročný ženích zmizol z oslavy, ktorá sa konala neďaleko vlakovej stanice v Kořenove. Svadobčania ho najprv hľadali sami, po mladomanželovi však nebolo ani stopy.

„Obávali sa toho, že by v opitosti mohol nešťastne spadnúť v horskom členitom teréne. Operačný dôstojník na miesto vyslal dve dvojčlenné hliadky so služobným psom, pridalo sa k nim aj 55 svadobčanov,“ ozrejmila hovorkyňa KŘP Libereckého kraja Ivana Baláková.

Zaspal v lese

Policajti s dobrovoľníkmi vytvorili niekoľko skupín a prehľadávali les až do tretej ráno. Vtom prišla dobrá správa. Policajtka s jedným zo svadobčanov zahliadli ženícha necelý kilometer od vlakovej stanice.

Nestvestný mladík im vysvetlil, že prešiel lesom asi tri kilometre, potom na jednej čistinke zaspal. Keď sa prebudil, rýchlo sa vybral späť za svojou nevestou.

Čerstvá manželka podľa policajtov svojmu mužovi tento výlet odpustila, musel jej však sľúbiť, že sa nič podobné nebude opakovať.

„Aj my sme mali z tohto šťastného konca pátracej akcie radosť a novomanželom prajeme do ďalšieho spoločného života veľa šťastia a spokojnosti,“ odkázali českí policajti.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM