Rastislav Búgel Hokej

Ďalšia RANA pre MS v Česku: Lotyšským hokejistom VYKRADLI izby!

Po podvodoch so vstupenkami hokejový šampionát v Česku poznačila ďalšia čierna škvrna.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia RANA pre MS v Česku: Lotyšským hokejistom VYKRADLI izby!
Zdroj: TASR/Michal Runák

V hoteli v Ostrave, v ktorom boli ubytované hokejové tímy, došlo k nepríjemnej udalosti. Ako informoval server novinky.cz, úradoval tam zlodej a odniesli si to lotyšskí hokejisti.

Správy potvrdili

„Informácie o krádeži v jednom z hotelov, kde boli ubytované tímy, je pravdivá a jediným poškodeným tímom sú Lotyši,“ povedala pre portál Irena Šašková, zástupkyňa prezidenta organizačného výboru MS v Ostrave.

Všetko vyšetruje polícia

Organizátori len ťažko hľadali slová. "Viac ako dva roky sme s celým organizačným tímom pripravovali šampionát do najmenších detailov a proklamovali, že zaistenie bezpečnosti je našou prioritou,“ dodala sklamaná Šašková s tým, že Lotyšom sa okamžite ospravedlnili a rozbehli spoluprácu s políciou.

V hoteli zlodej poškodil tri izby.

„Zatiaľ neznámy páchateľ bez použitia násilia vnikol v utorok 21. mája do troch izieb, z ktorých odcudzil finančnú hotovosť v celkovej výške šestnásť tisíc korún. Kriminalisti teraz zisťujú a vyhodnocujú všetky informácie a robia ďalšie procesné úkony,“ povedala pre novinky.cz policajná hovorkyňa Pavla Jiroušková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM