ELA Magazín Ona

Ďalšia RUŽA pre nevestu zvädla! Tomášovi to nevyšlo ani s Marcelou, oznámili ROZCHOD

Reality show s názvom Ruža pre nevestu má pár mesiacov od skončenia inú než romantickú príchuť. Tak ako sa svadobné zvony nerozozvučali ani pri oficiálnej víťazke Petrane, tak to nebude, aspoň nateraz, ani pri jej najväčšej rivalke.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia RUŽA pre nevestu zvädla! Tomášovi to nevyšlo ani s Marcelou, oznámili ROZCHOD
Zdroj: TV Markíza

Slovák Tomáš Tarr, ktorý si z ďalekého Thajska, kde už nejaký ten rok žije, prišiel hľadať domov lásku svojho života. I keď na obrazovkách v reality šou Ruža pre nevestu pôsobil ako muž, ktorý má záujem o seriózny a trvalý vzťah, účasť v televíznom projekte mu riadne prevrátila život.

Po Petrane Marcela

Hoci sa pomyselnou víťazkou stala mladučká Petrana, s ktorou aj po skončení tvorili niekoľko mesiacov pár, láske rýchlo odzvonilo. No a Petrana si po rozchode otvorila ústa a vo viacerých podcastoch sa rozrozprávala aj o tom, že Tomáš si celý čas písal s viacerými dievčatami. A to aj s jej najväčšou rivalkou, Bratislavčankou Marcelou, s ktorou sa nemali v láske.

„Ahojte, priatelia, nikdy som nezvykla vysvetľovať nikomu udalosti zo svojho života, ale myslím si, že jedno vysvetlenie si zaslúžite. Keďže s Tomášom sme tvorili svojím spôsobom verejne známy pár, prežívali ste to všetko s nami od začiatku šou až doteraz. S Tomášom už dnes pár netvoríme. Určite sa nevyhneme rôznej kritike, že sme to robili kvôli pozornosti, atď. Verte nám, že nie. 90% nášho vzťahu sme mali v súkromí a nestáli sme o pozornosť médií. Zvyšok z nášho vzťahu boli nami odpovedané otázky od rôznych novinárov atď. Vždy sme ale vedeli, akú časť vzťahu sme chceli mať verejnú,“ zverejnila Marcela v sobotu na svojom profile na Instagrame správu o rozchode.

Rozchod

Zaľúbený párik sa často objavoval na verejných akciách. Iba pár dní dozadu sa spoločne ukázali na veľkej markizáckej párty. No po pár mesiacoch randenia, ako aj s Petranou, prišiel koniec.

„Ďakujeme za vašu podporu, Marcela a ja, ako písala, sme sa rozišli s rešpektom a naďalej tu budeme jeden pre druhého v živote,“ reagoval Tomáš.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM