ELA Magazín Ona

ROZKOŠNÝ oslávenec! Plačkovej synček Dion má 1. narodeniny, rodičia ukázali jeho TVÁRIČKU!

Influencerka Zuzana Plačková sa stala mamou svojho vytúženého synčeka Diona takto presne pred rokom. Na svet ho priviedla popoludní 2. septembra 2022 v nemocnici na bratislavských Kramároch.

Ilustračný obrázok k článku ROZKOŠNÝ oslávenec! Plačkovej synček Dion má 1. narodeniny, rodičia ukázali jeho TVÁRIČKU!
10
Galéria

„Moje bábätko má dnes rok. Už týždeň pri pomyslení ako ten čas letí a že už je z teba chlapček, plačem. Pred rokom som ťa nazvala Miracle Baby a ty ním naozaj si. Čo ty si ma naučil za ten rok, ma nikto nenaučil za 30. Kompletne si zmenil moju osobu, moje priority. Naplnil si ma tou najväčšou láskou a urobil si z nášho domu domov,“ vyznala lásku k synčekovi Plačková na sociálnej sieti.

„Slovami, vetami sa nedá opísať, ako moc ťa s tatom milujeme. Tak, ako je vesmír nekonečný, tak ešte viac milujeme tvoj šibalský úsmev. Prajeme všetku lásku, šťastie, zdravie sveta. Ďakujeme za teba pánu Bohu každý deň. Náš najkrajší rok a dni života sú vďaka tebe,“ dodala inluencerka. Výnimočne pridala video, na ktorom vidno malého Diona a jeho rozkošnú tváričku, ktorú doterza manželia skrývali.

Zuzana Plačková má profil na Instagrame súkromný, avšak detaily z jej života sleduje vyše 880-tisíc sledovateľov. Jej manžel René Strausz však na svojom verejnom profile taktiež ukázal tvár drobca a pripojil stručné vyznanie: „Môj Didinko má 1. rok,“ napísal šťastný otecko.

Fotky malého oslávenca nájdete v galérii.

Zuzana Plačková a René Strausz so synom
10
Galéria

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM