han Šport Tenis

Ďalšia svadba Cibulkovej? Ale kdeže, to je honosný krst synčeka Jakubka! FOTO

Ako inak, v znamení luxusu! Tak sa konali krstiny niekdajšej tenisovej hviezdy Dominiky Cibulkovej, ktorá vedľa synčeka Jakubka žiarila šťastím.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia svadba Cibulkovej? Ale kdeže, to je honosný krst synčeka Jakubka! FOTO
9
Galéria

Len pred pár dňami si Dominika s manželom Michalom Navarom a spoločne so synčekom Jakubkom užili krstiny. Tie boli ladené do luxusného štýlu a niekdajšia svetová hráčka nezostala nič dlžná svojej povesti.

Stavili na to isté miesto

Manželský pár si povedal áno presne v tom istom kostole, v ktorom nechali pokrstiť ich trojmesačného potomka. Presne tak, veľká slávnosť sa odohrala v Katedrále svätého Martina v bratislavskom Starom meste. Vstup na krstiny bol určený len pre pozvaných hostí, ktorých si manželia vybrali.

„Pred štyrmi rokmi som na tomto mieste povedala áno, teraz tu krstíme nášho prvého syna. Boh sa ku nám správa dobre,“ uviedla Cibulková na sociálnej sieti.

Svedčalo im to

Treba však uznať, že to všetkým trom členom rodiny slušalo. Ako už býva počas takýchto udalostí zvykom, obliekli sa do gala. Kým Dominika zvolila slabomodré voľné šaty s lodičkami, Michal stavil na tmavý oblek so svetlou košeľou. Rozkošný bol malý Jakubko, ktorý mal krstnú košieľku, biele body, rozkošné topánočky a podarený modrý klobúčik.

Oslava či svadba

Vie sa, že Dominika si potrpí na luxus, ale rovnako aj na dobrú náladu so svojimi blízkymi a priateľmi. Preto vystrojila aj špeciálnu oslavu na brehu Dunaja, ktorá by bez problémov mohla mať označenia ako svadba. Všade luxus, plné stoly, veľa kvetov… A čo je hlavné, Cibulkovci to stihli ešte pred spustením prísnych opatrení druhej vlny koronavírusu.

View this post on Instagram

Godparents 🤍

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM