Barbara Dallosová Magazín Ona

DESIVÉ ZÁBERY živej Barbie: Kráľovná plastík chce ísť opäť pod nôž, lekári bijú na poplach

Monštruózne poprsie, telo vychudnuté na kosť a tvár, ktorá už ani nepripomína ľudskú. Živá Barbie si vraj plní svoj sen, odborníci si ale myslia niečo iné.

Ilustračný obrázok k článku DESIVÉ ZÁBERY živej Barbie: Kráľovná plastík chce ísť opäť pod nôž, lekári bijú na poplach
9
Galéria
Zdroj: Instagram.com/tara_jayn3

Austrálskej zdravotnej sestričke učarovali plastické operácie ešte pred rokmi. A rozhodne netrochárčila. Tara Jayne McConachy má dnes tridsaťtri rokov a je zmenená na nepoznanie. Absolvovala už obrovské množstvo zákrokov a do svojho imidžu živej Barbie investovala nemalé peniaze.

Posadnutá plastikami

Hoci na Instagrame sú influencerky pýšiace sa bujným poprsím, napichanými perami a odvážnymi zábermi bežnou praxou, Tara predsa vytŕča z radu. Jej vzhľad je po toľkých úpravách už extrémny a podľa mnohých, vrátane odborníkov, aj život ohrozujúci.

Ako píše DailyMail, Tara váži len 45 kilogramov a v Austrálii sa už nenájde plastický chirurg, ktorý by bol ochotný ju operovať. Aj lekári už totiž považujú ďalšie úpravy vychudnutej influencerky za nebezpečné pre jej zdravie.

Hoci televízna hviezda a modelka z OnlyFans má košíčky veľkosti E, túži po ďalšom zväčšení poprsia.

Disproporcie Tarinej postavy sú zjavné aj na fotkách, ktorými sa prezentuje na sociálnych sieťach. Na Instagram pravidelne vešia zábery v spodnom prádle alebo v minimalistických plavkách. Popri bujnom dekolte vidieť nezdravo útlu postavu. Živej Barbie by ste doslova spočítali všetky rebrá.

Lieč sa, odkazujú fanúšikovia

Výstrednú Austrálčanku na platforme sleduje vyše 200-tisíc ľudí a ich názory na jej vzhľad sa rôznia. Má základňu verných fanúšikov, ktorí jej lajkujú každý príspevok, lichotia jej a povzbudzujú ju v ďalších zákrokoch.

Časť ľudí sa ale prikláňa na stranu odborníkov, ktorí Taru varujú pred zdravotnými problémami. „Je v poriadku, že miluješ svoje telo, no pravdou je, že takáto postava už nemôže byť zdravá. Ak to nedokážeš akceptovať, je načase obrátiť sa na psychológa,“ odkazuje plastikovej kráľovnej jeden z komentujúcich.

Servítku pred ústa si nedávala ani ďalšia užívateľka Instagramu. Tá sa okrem Tary obula aj do ľudí, ktorí ju v jej životnom štýle povzbudzujú.

„Každý idiot, ktorý tu tvrdí, že vyzeráš skvele, je len troll podporujúci ťa v tvojej chorobe. Musíš jesť. Ak tak neurobíš, zomrieš. Prosím, vygoogli si Nikki Grahame,“ vystríha Taru komentujúca a odkazuje na anglickú hviezdu reality šou, ktorá minulý rok podľahla anorexii.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Začítajte sa do ďalších zaujímavých tém

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM