han Zo Slovenska

Matovič sa zdôveril všetkým, aký má vkus: Takéto ženy NEMÁM rád, takéto ZBOŽŇUJEM!

Líder koaličného zoskupenia OĽANO Igor Matovič znovu prekvapil! Odteraz už bude každý vedieť, aké ženy má v láske, ale aj to, o aké by ani "nezakopol".

Ilustračný obrázok k článku Matovič sa zdôveril všetkým, aký má vkus: Takéto ženy NEMÁM rád, takéto ZBOŽŇUJEM!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Bývalý premiér je na sociálnych sieťach neustále aktívny a takmer denne pridáva nový príspevok. Stalo sa tak aj v nedeľu, keď sa pochválil milou príhodou, ktorá sa však stala pred dvomi rokmi. Na bratislavskom Slavíne spravil radosť milej pani, ktorej praskla gumička na rúšku. Samozrejme, že status na Facebooku musel byť!

Rozdával rúška

„Keď som čakal na Slavíne na príchod pani prezidentky a predsedu parlamentu, všimol som si pani, ktorej sa roztrhla gumička na rúšku. Najprv si ho držala rukou na tvári až odišla radšej bokom od ľudí,“ opisuje Matovič situáciu spred dvoch rokov, kedy nás zvierala pandémia koronavírusu. Okamžite požiadal ochrankára, aby zbehol do auta.

„Predtým som mu daroval rúška so štátnym znakom a vedel som, že z nich ešte jedno nepoužité v aute má. Poprosil som ho, aby mi ho pre smutnú pani priniesol a urobil som radosť človeku,“ dodal minister financií, vtedy ešte premiér.

Ku Dňu matiek

Matovič však pridal do svojho profilu aj niečo aktuálne. Nezabudol totiž na Deň matiek, ktorý bol síce v nedeľu, ale on sa k tomu vyjadril až dnes, v pondelok.

„Deň skutočných matiek. Je mi ľúto matiek, ktoré si naša spoločnosť nevšíma. Obyčajných žien, ktoré žijú “len” obyčajný život. Milujú svoje deti, svoje rodiny a pomaly nestíhajú žiť pre seba,“ napísal Matovič v príspevku na Facebooku.

„Nemajú každý deň novú róbu, nepíšu každý deň o nich na titulkách, nestriedajú chlapov ako ponožky. Žijeme časy falošnej krásy, pozlátka miesto úprimnosti, ľúbivých slov namiesto pravdy,“ vyjadril líder OĽANO svoje myšlienky.

Na záver statusu však priam šokoval všetkých, keď bol až mimoriadne úprimný: „Nemám rád falošné umelé ženy, nech by ich aj do neba médiá vyniesli. Zbožňujem obyčajné, úprimné a poctivé. Ženy, matky. Som iný a už taký zostanem.“


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Deň skutočných matiek. Je mi ľúto matiek, ktoré si naša spoločnosť nevšíma. Obyčajných žien, ktoré žijú “len” obyčajný...

Posted by Igor Matovic on Sunday, May 8, 2022

,)

Posted by Igor Matovic on Sunday, May 8, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM