han Šport Ostatné športy

Do sveta prenikli novinky o Schumacherovi: Komunikuje, ale iba TAKTO!

V zime to bude sedem rokov, čo mal fenomenálny nemecký pilot formuly 1 Michael Schumacher úraz na lyžiach. Odvtedy sa na verejnosti neukázal.

Ilustračný obrázok k článku Do sveta prenikli novinky o Schumacherovi: Komunikuje, ale iba TAKTO!
21
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Nehoda sa udiala na zjazdovke vo Francúzsku ešte v roku 2013 a populárny pilot utrpel vážne zranenia hlavy.

Odvtedy je zavretý

Michaelova manželka Corinna sa o svojho partnera vzorne stará, ale musela svoj život úplne zmeniť. V dome vo Švajčiarsku zriadila nemocničnú časť, ktorá má pomôcť pretekárovi sa dostať z vážneho úrazu. Keďže však už od nehody uplynulo sedem rokov, je len malá nádej, že by sa legendárny Schumi vrátil do normálneho života.

Stojí to majland

Liečba a následná opatera stojí Schumacherovcov veľa peňazí, ale hlavne sa o jeho stave vie veľmi málo. Občas niečo unikne zo zákulisia, ale samotná manželka je skúpa na slovo o svojom 51-ročnom druhovi. Najnovšie sa však k slovu dostala bývalá manželka Flavia Briatoreho, jedného z vplyvných mužov seriálu F1 a osobného priateľa rodiny.

Čo povedala?

Ide o Elisabettu Gregoraciovú, ktorá v talianskej verzii reality šou Big Brother, povedala nahlas, čo vie o stave pilota z Nemecka. Najprv však prezradila, že Corinna Schumacherová sa presťahovala aj s Michaelom do Španielska. „Dom prestavala na nemocnicu, a čo ja viem, Michaela môžu navštíviť len traja ľudia. Ja viem, kto,“ uviedla Elisabetta.

Podľa nej však Michael nemôže hovoriť, ale má komunikovať s okolím prostredníctvom o­čí.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM