Barbara Dallosová Magazín

Dôchodca rekordér sa 88-krát oženil: Prečo si hneď každú berie? Jeho ODPOVEĎ vás dostane

Najnovšie si sobášny rekordér vzal svoju exmanželku. Prvý raz sa ženil ešte ako 14-ročný.

Ilustračný obrázok k článku Dôchodca rekordér sa 88-krát oženil: Prečo si hneď každú berie? Jeho ODPOVEĎ vás dostane
Zdroj: pixabay.com

Nie každému sa podarí nájsť šťastie hneď v prvom manželstve a niektorí tak absolvujú svoj deň D aj dva či tri razy. Viete si ale predstaviť, že sa niekto ožení celkom osemdesiatosemkrát?

Vzal si exmanželku

To je prípad seniora z ostrova Jáva v Indonézii. Svojím šialene dlhým radom manželstiev si v tlači vyslúžil prezývku kráľ playboyov. Multiženích je inak známy pod menom Kaan a svoje posledné manželstvo uzavrel len nedávno. Vzal si pritom ženu, s ktorou už raz pred rokmi ženatý bol. Jeho príbeh opisuje portál Bussinestoday.

61-ročný farmár si vraj svoju exmanželku vzal z veľkej lásky, ktorá medzi nimi nikdy celkom nevyhasla. Prvý raz, keď si ju bral, šlo o manželstvo s číslom 86. Hoci ich prvé manželstvo trvalo len mesiac, znova si k sebe našli cestu.

„Síce je to už dlho, čo sme sa rozišli, láska medzi nami je stále silná,“ hovorí Kaan.

Nevyliečiteľný romantik?

Kaan je už zvyknutý na otázku, prečo si hneď berie každú ženu, ktorú stretne. Jeho odpoveď je svojská. Každú zo svojich žien si vraj veľmi vážil, nechcel sa zahrávať s ich emóciami a chcel im jednoducho ponúknuť to najviac – manželstvo.

„Namiesto páchania nemravností je lepšie, aby som sa oženil,“ okomentoval.

A ako to všetko stihol? Prvý raz sa ženil ešte ako 14-ročný, jeho nevesta bola o dva roky staršia. A odvtedy stál pred oltárom takmer neustále. Viaceré jeho vzťahy trvali len pár mesiacov či týždňov.

Nie je celkom jasné, či boli všetky Kaanove sobáše právoplatné. Úrady totiž neevidujú všetkých 88. Dokonca sa stalo niekoľko bizarných situácií, kedy sa mnohonásobný ženích ešte nestihol rozviesť a oženil sa znova. Boli teda chvíle, keď mal papierovo viacero manželiek naraz.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM