TOS Lifestyle

Dojímavé lúčenie Nely Pociskovej, v obľúbenom seriáli KONČÍ. Diváci sa proti tomu búria!

Nela Pocisková alias Rebeka zo seriálu Nemocnica sa prostredníctvom sociálnych sietí rozlúčila so svojou postavou, kolegami a divákmi.

Ilustračný obrázok k článku Dojímavé lúčenie Nely Pociskovej, v obľúbenom seriáli KONČÍ. Diváci sa proti tomu búria!
Zdroj: Instagram.com/Pociskova.Nela

„Rebeka sa lúči, tri roky v Nemocnici, toľko skvelých bytostí, kolegov a umelcov ktorých som spoznala, toľko zážitkov, toľko emócií, toľko spomienok mi ostane…“ napísala na Instagrame Nela Pocisková, čím oznámila svoj koniec v jojkárskom seriáli Nemocnica.

Herečka sa zároveň poďakovala a prezradila, že jej postava končí, pretože ona sa chystá na nový projekt. Nemocnica však bude pokračovať aj bez nej.

Neukončený príbeh

Postava Rebeky je pritom jednou z ústredných postáv seriálu a možno aj tá najhlavnejšia. Scenáristi sa s jej osudom v priebehu rokov viackrát „nepekne zahrali“ a fanúšikom aj preto prirástla k srdcu.

Keď sa zdalo, že sa už na ňu konečne usmialo šťastie a otehotnela, lietadlo s jej partnerom, doktorom Balogom, sa zrútilo.

Televízia však naznačila, že to môže prežiť a v ďalšej sérii sa uzavrie aj tento príbeh. Nela Pocisková tak v seriáli nekončí hneď a v najbližších častiach sa na ňu diváci ešte môžu tešiť.

Diváci sa búria

Z konca Rebeky však vonkoncom nadšení nie sú. „Tak v tomto prípade ja s pozeraním Nemocnice končím, pretože bez Rebeky to nebude ono a dobre postavy odchádzajú,“ napísala Nele na Instagrame jedna z jej sledujúcich. „Už sa to neoplatí sledovať,“ vyjadrila sa podobne Júlia.

„Rebeka nám bude veľmi chýbať, bez nej to nebude ten istý seriál,“ napísal fanúšikovský účet seriálu. A v rovnakom duchu sa vyjadrili desiatky ďalších komentujúcich.

Herečka Nela Pocisková, ako sama naznačila, v televízii JOJ nekončí. Účinkovať bude v pripravovanom seriáli Ranč, pričom natáčať ho začnú už čoskoro.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM