ELA Magazín Ona

Slovenku ohúril UTERÁKMI, teraz hľadá otca dieťaťa: Ako je to s LABUŤAMI a mužmi v Egypte?

Letná láska s cudzincom? Všetko to začína ako nevinné dobrodružstvo či zábava, no môže to mať následky na celý život.

Ilustračný obrázok k článku Slovenku ohúril UTERÁKMI, teraz hľadá otca dieťaťa: Ako je to s LABUŤAMI a mužmi v Egypte?
6
Galéria

Letné obdobie je viac ako iné naklonené k horúcim vzplanutiam, neviazanej zábave či strate zábran. Obzvlášť s cudzincami v exotických krajinách. Že vám sa to nemôže stať, nie ste naivná a určite nepodľahnete na dovolenke neznámemu mužovi?

Nuž, tu nejde o to, či máte vysokoškolský diplom. Mnoho Sloveniek si z dovolenky prinesie suvenír v podobe tehotenstva s cudzincom. V tom lepšom prípade aspoň vedia o koho ide, v tom horšom nie. A až doma čelia nepríjemnej realite.

Najprv bola labuť…

Takým je aj najnovší prípad istej Slovenky, ktorá sa zverila so svojím problémom v skupine Ženy držia spolu: „Je cestovná kancelária alebo hotel povinný poskytnúť meno zamestnanca hotela, ak som s ním otehotnela? Neviem o ňom nič viac len ako vyzeral, v ktorom dátume upratoval izby a že robil labute z plachiet. Takto sa snažil získať bakšiš a moju pozornosť. Chcem aby na dieťa platil… krstné meno alebo prezývku mal "Usi“. Hurghada sunrise. Alebo nepozná ho niekto? Bola som tam v marci," napísala nemenovaná Slovenka.

S jej „suvenírom“ z dovolenky však väčšina národa nemala zľutovanie a spustila sa lavína vtipných memečiek a posmeškov o naivite. Nechýbali ani prepojenia na najznámejšieho multiotecka Borisa Kollára.

Kauza „labute z Hurghady“ sa dostala aj k tamojším Slovenkám, ktoré žijú s Egypťanmi v dlhoročných vzťahoch a cez videá sa venujú aj vzťahom Európaniek s cudzincami.

Prečo ženy podľahnú Egypťanom? Tento príbeh zaujal aj Slovenky žijúce v Hurghade. Ako to vidia a čo radia ženám?

Vtipy o labutiach z Egypta
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM