han Šport Tenis

Drsný útok do súkromia Cibulkovej! Ako vysvetlila zvláštne príspevky na jej Facebooku?

Nečakaný problém! Ten rieši Dominika Cibulková so svojim oficiálnym kontom na Facebooku, ktorý v posledných dňoch zaplavili rôzne videá. Tu je dôvod!

Ilustračný obrázok k článku Drsný útok do súkromia Cibulkovej! Ako vysvetlila zvláštne príspevky na jej Facebooku?
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Čo sa to deje s tou Dominikou, keď na sociálnu sieť odrazu začala pridávať príspevky o opičke s kokosovými orechmi, pretekoch hračkárskych autíčok alebo asfaltovanie cesty? Asi takto reagovali viacerí z jej fanúšikov, keď zbadali videá na jej Facebooku.

Nabúrané konto

Bývalá tenistka je síce známa tým, že na sociálne siete dáva veľa príspevkov, no spomínané príklady videí sú aj na ňu príliš. „Priatelia, môj oficiálny Facebook bol pred pár dňami heknutý, už na tom pracujeme. Ďakujem za všetky upozornenia a prepáčte za nepríjemnosti, Domi,“ napísala Cibulková na Instagrame.

Viac ako milión sledovateľov

Niekdajšia štvrtá hráčka sveta a najúspešnejšia slovenská tenistka v histórii sa môže pochváliť viac ako miliónom „lajkov“ na účtoch na Facebooku a Instagrame dokopy. Práve ten prvý menovaný sa stal terčom útokov neznámych hackerov, ktorí našťastie pridávajú len videá a nesiahli jej napríklad na profilovú fotku, či iné osobné údaje.

View this post on Instagram

🙈😤🙈

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM