Magazín

DÚHOVÁ škodovka ako oslava rozmanitosti: ČO chceli jej tvorcovia ODKÁZAŤ svetu?

Novinka je neprehliadnuteľná. Sériový elektromobil ukrýva hneď niekoľko symbolov.

Ilustračný obrázok k článku DÚHOVÁ škodovka ako oslava rozmanitosti: ČO chceli jej tvorcovia ODKÁZAŤ svetu?
Zdroj: Facebook.com/Simpsons Skoda

Známa česká značka predstaví verejnosti unikátny model auta. Priťahuje pozornosť, no ukrýva tiež silný odkaz: „Dizajnovo unikátne vozidlo Škoda Enyaq Coupé Respectline je oslavou rozmanitosti, rovného prístupu a inklúzie, čo sú základné hodnoty spoločnosti Škoda Auto,“ informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Model chce podporiť rovnaký a spravodlivý prístup ku každému a to bez ohľadu na sexuálnu orientáciu, genderovú identitu, vzdelanie, pohlavie, náboženstvo, vek, národnosť či napríklad pôvod.

Pozitívne hodnoty

„Témy rovnakého prístupu, rozmanitosti a inklúzie získali počas posledných rokov na význame, čo je dôležitá správa ako pre jednotlivcov, tak pre celú spoločnosť. Rešpektovanie jeden druhého a úcta k jedinečnosti každého človeka je prvý predpoklad pre vzájomné porozumenie, a to vedie k mnohým ďalším pozitívnym hodnotám, či už v oblasti medziľudských vzťahov, vo firemnej kultúre alebo dokonca vo zvýšení výkonnosti jednotlivých tímov aj celých podnikov,“ vysvetlila Martina Zimmermann, odborná koordinátorka diverzity v Škoda Auto.

Sériový elektromobil púta svojou farebnosťou a hravosťou. Dúhové tóny neobišli ani podsvietenú masku Crystal Face. Novinka sa prvýkrát predstaví na verejnosti 21. júna 2023 na Open Air koncerte Českej filharmónie.

Mohlo by vás zaujímať:

Škoda Auto presents the Škoda Enyaq Coupé Respectline. The vehicle showcases a unique exterior and interior design to...

Posted by Simpsons Skoda on Wednesday, June 7, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM