TOS Lifestyle

Dve sestry ovládli tohtoročný Halloween: Ich KOSTÝM zbúral sociálne siete! VIDEO

Dve sestry, zamestnané ako realitné maklérky v jednej a tej istej firme, došli na halloweensky večierok v naozaj originálnom kostýme.

Ilustračný obrázok k článku Dve sestry ovládli tohtoročný Halloween: Ich KOSTÝM zbúral sociálne siete! VIDEO
Zdroj: TikTok/laurie.dabbs.gayton

Pre mnohých ide o párty roka a svoj kostým plánujú mesiace vopred. Sú ochotný dať za neho aj majland. No niekedy jednoducho stačí len dobrý nápad, aby ste zaujali doslova celý svet.

To je aj prípad dvoch sestier z Gruzínska, ktoré pracujú ako realitné maklérky v rovnakej firme. Na halloweensky firemný večierok prišli ako „realitná horská dráha“.

Dobyli svet

A podomácky vyrobený kostým zožal na párty veľký úspech. Zamestnávateľ ich kostým vyhlásil za ten naj. Sestry použili falošné nohy a vytvorili ilúziu, že sedia na kolotoči, resp. horskej dráhe. Napadlo by vás to?

Navyše to skvele spojili so zameraním firmy, keďže realitný trh je niekedy ako taká horská dráha. Kostým ocenil nielen ich zamestnávateľ, ale aj sociálne siete. Tento rok patrili celkom jednoznačne k tomu najvirálnejšiemu, čo Halloween priniesol.

To nie je simulátor?

Pridali k tomu aj „choreografiu“ a ich videá sa doslova oblietajú svet. „Myslela som, že je to simulátor. Vyzerá to úplne skutočne,“ napísala jedna z užívateliek na TikToku, kde video sestry primárne zdieľali. „To vážne nie je simulátor? Pochopila som, až keď som uvidela ich nohy,“ uviedla ďalšia.

„Jeden z najlepších kostýmov, aký som kedy videla,“ píše sa v inom komentári a podobných je množstvo. A stovky užívateľov sa zase zhoduje, že to pochopili až na konci, resp. pri druhom pozretí. Vyzerá to až príliš skutočne.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM