ELA Zo zahraničia

Farár, ktorý si na jeseň ODREZAL penis, je stále v nemocnici: Zistili, PREČO to urobil!

Polícia z juhu Česka riešila pred dvoma mesiacmi nezvyčajný prípad. Farára našli s odrezaným penisom a prípad má prekvapivé rozuzlenie.

Ilustračný obrázok k článku Farár, ktorý si na jeseň ODREZAL penis, je stále v nemocnici: Zistili, PREČO to urobil!
Zdroj: Policie České republiky , Unsplash.com

Kuriózny prípad sa stal v polovici novembra v malej obci na juhu Českej republiky. Kňaz nedorazil na dohodnuté stretnutie a nikomu sa neozýval.

Nezvyčajné správanie zaskočilo starostku, ktorá okamžite zavolala na tiesňovú linku. Na miesto vyštartovali všetky zložky integrovaného záchranného systému a na pomoc sa vydali aj miestni dobrovoľní hasiči.

Mal amputovaný penis

Kňaza našli v miestnosti fary. Zakrvácaný tam ležal so záhadným zranením, kňaz mal odrezaný penis. Podľa ďalšieho zdroja si nezvyčajné zranenie kňaz spôsobil sám.

„Úd už v byte záchranári nenašli. Na mieste iba pobehoval pes,“ povedal jeden zo svedkov.

Rozuzlenie

Farár z Českobudějovickej diecézy momentálne leží v nemocnici. Aj keď už nie je v umelom spánku, komunikuje v obmedzenom režime. Česká polícia vylúčila, že za zraneniami je niekto iný.

Lekári mužovi diagnostikovali kliešťovú encefalitídu. Ochorenie mu vyvolalo zápal mozgových blán aj psychotický stav, informuje portál novinky.cz.

Encefalitída môže spôsobovať psychotické stavy, pri ktorých si človek môže aj ublížiť. Podľa Davida Henzla, generálneho vikára českobudějovickej diecézy, pod ktorú farár spadá, stáli za zranením zdravotné problémy. Pred časom Henzl Novinkám potvrdil, že farár má poranenie v intímnych partiách. „Zdá sa, že ich rozsah nie je taký, ako médiá písali,“ zdôraznil. Deň pred incidentom malo byť farárovi fyzicky veľmi zle.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM