han Správy Politika

Fico adresoval Čaputovej ostrý ODKAZ: Prezidentka mala radšej mlčať!

Pustil sa do nej, ale nevynechal ani premiéra! Robert Fico zo strany Smer-SD napísal príspevok na Facebooku, v ktorom kritizuje prezidentku Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Fico adresoval Čaputovej ostrý ODKAZ: Prezidentka mala radšej mlčať!
Zdroj: Facebook.com/Robert Fico

Bývalému premiérovi prekážalo, že sa hlava štátu stretla s veľvyslankyňou Spojených štátov amerických v nevhodnom čase.

Čo napísal?

„Prezidentka mala radšej mlčať,“ znie nadpis príspevku Roberta Fica na Facebooku. „Jej reakcia, že prítomnosť veľvyslankyne USA v Prezidentskom paláci 3. marca 2021 počas rokovania prezidentky a predsedov vládnych strán o vládnej kríze bola náhodná, je nedôveryhodná a prezidentka len ňou prehlbuje presvedčenie o neprijateľnom zasahovaní USA do vnútorných záležitostí SR,“ pokračuje Fico.

„Kancelária prezidentky SR sa mala vyhnúť prítomnosti americkej veľvyslankyni v Prezidentskom paláci počas rokovaní o vládnej kríze. Máme právo komunikovať, že prezidentka SR konzultuje vnútorné záležitosti SR s predstaviteľom iného štátu, čo obrazu suverenity SR nenapomáha,“ znie v jeho statuse.

Podal si aj Matoviča

Líder Smeru sa v statuse pozastavuje aj pri Igorovi Matovičovi. „S nemým úžasom sledujem vývoj vo vládnej koalícii. A najmä navrhované východiská, ako napríklad materskú dovolenku pre Matoviča. Platí, že keď oponent robí chyby, netreba ho vyrušovať. Bolo veľmi správne iniciovať referendum o predčasných voľbách, lebo len tie sú riešením pre Slovensko. Lídri vládnych strán sú absolútni amatéri, ľudia bez vzdelania a s ukradnutými titulmi, schopní čohokoľvek. Len nie poznania krutej slovenskej reality a rozhodnutia ísť čo najrýchlejšie do volieb,“ vyhlásil Fico na sociálnej sieti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aj toto vás môže zaujať:

PREZIDENTKA SR Z. ČAPUTOVÁ MALA RADŠEJ MLČAŤ. 1. Reakcia prezidentky SR Z. Čaputovej, že prítomnosť veľvyslankyne USA...

Posted by Robert Fico on Sunday, March 14, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM