han Magazín

Požiar ako z hororu: V horiacom dome našli hasiči krokodíla! Ako ho spacifikovali? VIDEO

Bol to obvyklý zásah, ale len dovtedy, kým nezistili, koho budú ratovať! Českí hasiči z Uničova na požiar v záhradnom domčeku tak skoro nezabudnú.

Ilustračný obrázok k článku Požiar ako z hororu: V horiacom dome našli hasiči krokodíla! Ako ho spacifikovali? VIDEO
3
Galéria
Zdroj: Facebook.com/HZS Olomouckého kraje

V piatok mali u našich západných susedov v Olomouckom kraji poplach. Presnejšie hasičskí záchranári, ktorí v obci Klopina mali dočinenie s trojmetrovým krokodílom nílskym.

Najprv šok

Štandardný zásah? Ani zďaleka! Majiteľ malého domčeka sa pred hasením priznal veliteľovi, že sa na prízemí nachádza krokodíl. „Povedal, že sa úplne voľne pohybuje po prízemí horiaceho objektu. V miestnosti bol dym, preto sme použili termokameru, aby sme zistili v akom je stave, a kde sa nachádza,“ uvádzajú hasiči z Olomouckého kraja na Facebooku.

„Vyvetrali sme, vyčistili sme kvôli bezpečnosti podlahu, aby sa k nemu dostali odborníci. Tí ho potom odborne zachytili a lanom presunuli do garáže,“ píšu hasiči na sociálnej sieti a dodávajú, že potom už mohli pracovať na zahasenie požiaru.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

🐊🔥 Když hasíš požár a najednou řešíš krokodýla... Hasiči z Uničova dnes nad ránem vyjeli do Klopiny k požáru zahradního...

Posted by HZS Olomouckého kraje on Friday, March 12, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM