ELA Magazín Ona

FOTO: Žena našla BIZARNÚ osudovú lásku: Vydala sa za HANDROVÉHO muža a "porodila" DVOJIČKY

Nie sú to len gumené "Anče", ktoré robia spoločnosť rôzneho druhu pánom. Táto žena si našla ozaj netradičnú formu osudovej lásky. A myslí to vážne!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Žena našla BIZARNÚ osudovú lásku: Vydala sa za HANDROVÉHO muža a "porodila" DVOJIČKY
5
Galéria

Meirivone Rocha Moraes (37) z Brazílie našla svoju osudovú lásku a vydala sa za handrového panáka, ktorý sa volá Marcelo. Žena sa s týmto svojím príbehom „lásky“ dostala na titulky svetových médií už pred rokmi, keď odhalila podrobnosti o svojom vzťahu s Marcelom, handrovou bábikou v životnej veľkosti. Teraz sa so svetom delí o novinky, rodinka sa totiž rozrástla.

Netradičný párik má aj deti, ročného Marcelinha a „novorodené“ dvojčatá, dcéry Marcelu a Emíliu.

Meirivone svoj Instagram zásobuje videami a je vidieť, že rozhodne sa nenudí. S manželom chodí tancovať, do reštaurácie či kočíkuje na ulici svoje deťúrence.

„Je to trochu komplikované, pretože všetko je teraz v dvojitej dávke, keď máme dvojčatá,“ povedala Meirivone. Mať plnú domácnosť je pre ňu ako matku výzvou a vysvetľuje, že s "mužom "majú aj spoločné rodičovské povinnosti.

„V každodennom živote máme Marcelo a ja veľa úloh s novými bábätkami, ako aj starostlivosť o naše prvé dieťa. A aj keď som unavená, on mi pomáha kúpať sa, jesť a spať."

Ak si myslíte, že handrový manžel nemá problémy, mýlite sa. Aj Marcela trápia financie, účty a potreba zabezpečiť rodinu. „Výdavky sa zvyšujú a on musí platiť za jedlo, oblečenie, nájomné, vodu, elektrinu, lieky. Ale napriek svojim obavám vždy sníval o rodine a deťoch, takže toto je všetko, čo si kedy prial," odkazuje svetu Meirivone.

Nuž, snáď môže ako jediná žena na svete spokojne spať a nebáť sa, že jej manžela niekto preberie.

Handrová rodinka z Brazílie
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM