Ľubomír Hudačko Futbal

Futbalisti Prešova už zarezávajú v príprave, došlo však aj na zmeny: Klub prezradil, ktorí hráči už v tíme nebudú!

Nepopulárna zimná príprava pred jarnou časťou Doxxbet ligy znamená zaberačku aj pre futbalistov Tatrana Prešov. Tí sa po vianočnej prestávke opäť dostávajú do tempa, ale už bez niektorých kľúčových hráčov. Klub totiž uviedol, ktoré mená už budú v zostave absentovať.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Prešova už zarezávajú v príprave, došlo však aj na zmeny: Klub prezradil, ktorí hráči už v tíme nebudú!
Zdroj: TASR

Prvý tréning absolvovali hráči Tatrana Prešov 7. januára. Postupne zaberajú pod vedením trénerskej zostavy Stanislav Varga-Ján Karaffa-Maroš Ferenc na ihrisku s umelou trávnatou plochou.

Prípravu doposiaľ absolvuje 23 futbalistov, medzi nimi však už nefigurujú osvedčené mená kľúčových hráčov. V zostave tak neuvidíme napríklad najlepšieho strelca, ktorý nedávno zmenil dres a putoval do Fortuna ligy. Kapitán Dávid Leško totiž začal trénovať v prvoligovej Senici a podobne v zostave tatranistov budú podľa klubového webu 1fctatran.sk absentovať aj Peter Katona a Peter Lipták. Naopak, aspoň nateraz je prekvapením zotrvanie útočníka Pavla Šafranka, ktorý je členom reprezentačného kádra SR do 21 rokov.

Zoznam hráčov, ktorí zasiahli do zimnej prípravy:

  • Brankári: Jozef Talian, Denis Barát, Maroš Ferenc
  • Obrancovia: Ján Dzurík, Patrik Jacko, Martin Luberda, Jakub Bartek, Miroslav Petko, Jozef Bujňák, Matúš Štefančík, Lukáš Micherda, Richard Šimko
  • Stredoví hráči: Dávid Keresteš, Dominik Jacko, Lukáš Hruška, Filip Voda, Tomáš Mikluš, Martin Dupkala, Dominik Lukáč, Filip Maník, Slavomír Kraľovič
  • Útočníci: Pavol Šafranko, Hector Tubonemi, Michal Kraľovič (preradený z dorastu)

Pozrite si kompletnú tabuľku DoxxBet ligy

Môže vás zaujímať:

Bratislavčanom pripravili Prešovčania nepríjemné déja vu: Opäť im nadelili sedmičku, tentoraz na ich pôde!

Derby na východe ovládol Prešov: Hokejisti sa v tabuľke stále držia na výbornom štvrtom mieste

Zmeny v kádri prešovských hokejistov: Klub opúšťajú ďalší hráči, odchádza aj legenda!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM