han Šport Hokej

Gáborík si otcovstvo užíva naplno: TÁTO krásna fotografia je toho dôkazom!

Vhupol do úlohy rodiča ako sa patrí! Hokejista Marián Gáborík je už takmer týždeň otcom dcérky Belly a zdá sa, že sa nevie od nej odtrhnúť!

Ilustračný obrázok k článku Gáborík si otcovstvo užíva naplno: TÁTO krásna fotografia je toho dôkazom!
5
Galéria
Zdroj: instagram

Manželský pár v podaní slávneho športovca a úspešnej tanečníčky si vychutnáva rodinný život. Po svadbe v roku 2017 prišlo na rad vytúžené dieťatko, o čom sme vás informovali TU.

Stali sa rodičmi

Marián a Ivana sa minulý týždeň, presnejšie v noci z utorka na stredu, prvý raz stali rodičmi. Krásna blondínka priviedla na svet rozkošnú dcérku, ktorej vybrali zaujímavé meno: Bella. No, a tá im robí radosť už v ich hniezdočku lásky v Trenčíne.

Je šťastím bez seba

Pre 38-ročného niekdajšieho skvelého kanoniera zámorskej NHL je rola otecka novinkou, no zdá sa, že to zvláda na jednotku, a čo je hlavné, užíva si to! Spoločné chvíle s malým bábätkom sú pre neho niečím výnimočným a podelí sa s tým aj na sociálnych sieťach.

Fotky plné lásky

Najprv sa Gáborík pochválil záberom z pôrodnice, kde sú všetci traja spolu. Po tom, čo si svoje dievčatá priviezol do domu v rodnom Trenčíne, zavesil na instagram ako sa Bellou pýši už v domácom prostredí. A včera večer pridal ďalšiu fotku, ktorá je naozaj nabitá láskou. „Moja princezná Bella,“ uviedol Marián pri fotografii.

View this post on Instagram

My princess Bella❤️#unconditionallove

A post shared by mgaborik12 (@mgaborik12) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM