Monika Hanigovská Magazín

Heger s manželkou stretli HOLLYWOODSKEHO herca: Pútavý a veľkorysý pár!, chváli HVIEZDA

Hegerovci v Karlových Varoch zahviezdili! Urobili dojem aj na známeho herca.

Ilustračný obrázok k článku Heger s manželkou stretli HOLLYWOODSKEHO herca: Pútavý a veľkorysý pár!, chváli HVIEZDA
8
Galéria

V Karlových Varoch počas víkendu odštartoval najväčší filmový festival v Česku. Na 56. ročníku sa objavili aj zahraničné hviezdy ako Geoffrey Rush, Liev Schreiber alebo Benicio del Toro.

No nechýbal ani Eduard Heger s manželkou Luciou Hegerovou. Tí boli na filmovom festivale stredobodom pozornosti! Manželov srdečne privítal Jiří Bartoška, stihli prehodiť reč s hereckou legendou Jiřinou Bohdalovou, českým premiérom Petrom Fialom a americkou hviezdou.

Herec bol potešený z toho stretnutia

Premiér sa objavil na Instagramovom profile herca Lieva Schreibera, ktorý Hegera nielen označil, ale verejne napísal, že bol skutočne potešený z toho stretnutia – chválou však neskončil, spomenul aj premiérovu manželku.

„Hĺbavý, pútavý a veľkorysý pár. Nehovoriac o tom, že sú dobrými priateľmi Ukrajiny. Ďakujem, pán premiér, a teším sa na chladný ponor v Bratislave,“ napísala hviezda, ktorá sa zaskvela vo filmoch ako X-Men Origins: Wolverine, Salt či Spider-Man: Paralelné svety.

Herec mal pravdepodobne na mysli Hegerove otužovanie – premiér je totiž fanúšikom takejto aktivity. Festival zakončí (9. júla) odovzdanie Krištáľového glóbusu režisérovi najlepšieho filmu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

FOTO: Hegerovci na festivale v Karlových Varoch
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM