Ľubomír Hudačko Politika

Hlas o Matovičovi: Diskusie s ním OHROZUJÚ duševné zdravie, dajte oznam pre citlivé povahy!

Šutaj Eštok reagoval na diskusiu Matoviča v relácii RTVS Sobotné dialógy, kde okrem iného povedal niečo viac o atmosfére v parlamente po odchode SaS z vlády.

Ilustračný obrázok k článku Hlas o Matovičovi: Diskusie s ním OHROZUJÚ duševné zdravie, dajte oznam pre citlivé povahy!
Zdroj: TASR

Sledovanie diskusií Igora Matoviča predstavuje vážne ohrozenie duševného zdravia slovenského národa. Na sociálnej sieti o tom rozvíril debatu generálny manažér Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok.

„Médiá by mali mať viac starostlivosti o svojich poslucháčov a divákov, lebo raz sa to neskončí dobre. Napríklad poslucháči Slovenského rozhlasu museli ostať v šoku. Počuli záznam z ďalšieho terapeutického sedenia Igora Matoviča, plného klamstiev, vyplakávania, hľadania nepriateľov, rozoštvávania spoločnosti a obviňovania z neschopnosti všetkých okrem seba,“ uviedol Šutaj Eštok.

Oznam pre citlivé povahy

Má preto pre všetky médiá odporúčanie.

„Aby pred každou ďalšou Matovičovou diskusiou odvysielali oznam, že nasledujúca relácia nie je vhodná pre citlivé povahy a môže vážne ohroziť duševné zdravie divákov. Prípadne sa môžu televízie rozhodnúť, že tieto debaty sa budú vysielať len po 22. hodine a budú po celý čas označené hviezdičkou,“ dodal na záver s tým, že je to lacnejšie a jednoduchšie, ako poskytovať neodkladnú zdravotnú starostlivosť tým, ktorým príde podľa jeho slov nevoľno.

Matovič: Konečne pokoj

Šutaj Eštok reagoval na diskusiu Matoviča v relácii RTVS Sobotné dialógy, kde okrem iného povedal niečo viac o atmosfére v parlamente po odchode SaS z vlády a tiež o tom, čo je problémom.

„Húfne podľa prieskumov opúšťajú SaS, lebo sa pokúsili povaliť už tretiu demokratickú protikorupčnú vládu,“ povedal. Dodal, že na vláde je bez SaS konečne pokoj a konštruktívne sa pracuje.

archívne foto

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM