TOS Magazín Lifestyle

Hlásateľské stretnutie po 20 rokoch: TAKTO sa zmenili známe tváre STV! Alebo skôr nezmenili?

Pred 20 rokmi zrušili v STV pozíciu hlásateľ/ka a odvtedy sa partia bývalých kolegýň a kolegov v početnej zostave nestretla. Až doteraz!

Ilustračný obrázok k článku Hlásateľské stretnutie po 20 rokoch: TAKTO sa zmenili známe tváre STV! Alebo skôr nezmenili?
17
Galéria
Zdroj: TASR/Zuzana Čižmáriková , Instagram.com/Sona Mullerova

Radostné stretnutie hlásateliek a hlásateľov z vtedajšej STV! „Odkedy v Slovenskej televízii v roku 2003 zrušili profesiu hlásateľ/ka, nepodarilo sa nám stretnúť sa v takejto zostave,“ týmito slovami začala Soňa Müllerová svoj instagramový príspevok, prostredníctvom ktorého sa so svojimi sledovateľmi podelila o zábery zo stretnutia bývalých kolegýň a kolegov.

„Bol to nádherný večer plný vzájomnej blízkosti, smiechu, veselých aj smutných spomienok na naše hlásateľské časy. Sme jedinečná partia z výnimočného prostredia televíznej hlásateľne,“ opísala bývalá hlásateľka, podľa ktorej si aj po rokoch majú čo povedať.

Ako sa (ne)zmenili?

Na momentkách, ktoré zverejnila, je okrem nej Nora Beňačková, Ada Straková, Emma Tekelyová, Hana Rapantová, Alena Heribanová či Renáta Špačková. Z mužských kolegov na stretnutí nechýbali Jaroslav Buček a Miloš Bubán.

A pri viacerých treba poznamenať, že tých 20 rokov sa na ich výzore nijak neprejavilo! Veď posúďte sami. Zostavili sme galériu fotiek z akcie, ale aj z archívnych, zhruba 20 rokov starých záberov.

Fotkami potešila!

Každopádne, Soňa Müllerová zverejnením fotografií mnohých potešila. „Hlásateľský šmrnc nikto z vás nestratil. Všetci s rovnakou eleganciou a úsmevom. Ďakujeme za zdieľanie. Potešilo,“ okomentovala Alexandra.

„Úžasné vidieť všetky hviezdy môjho detstva pohromade,“ pridala sa ďalšia sledujúca. „Wow! Tak toto je krásna spomienka aj pre nás – divákov. Takto krásne vás všetkých vidieť pokope,“ ocenila Janet. „Super fotky a určite mega stretko. Ďakujem za zdieľanie, nevidela som niektorých roky,“ napísala Martina.

Hlásateľky a hlásatelia STV kedysi a dnes
17
Galéria
Zdroj: TASR/Zuzana Čižmáriková

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM