Radka Novotná Regióny Regióny

Hlasujte za svojho favorita aj vy: Ktoré jedlo z okresu Bardejov je to naj?

Zaslali ste nám svoje návrhy na vaše najobľúbenejšie jedlo a teraz nastal čas rozhodnúť, ktoré je to absolútne naj. Ovplyvniť svojím hlasom to môžete aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Hlasujte za svojho favorita aj vy: Ktoré jedlo z okresu Bardejov je to naj?
Zdroj: TASR

Aj keď v dnešných časoch spoznávame najrozmanitejšie jedlá z rôznych častí sveta, aspoň z času na čas takmer v každej miestnej kuchyni rozvoniava jedlo, ktoré má svoj pôvod práve v Bardejove a je pre tento región typické. Mnohí nedajú na „naše jedlá“ dopustiť a musia ich mať na svojom stole pravidelne.

Prostredníctvom portálu BARDEJOV 24 sme sa rozhodli nájsť to najobľúbenejšie spomedzi obľúbených jedál z nášho regiónu. Na začiatku bola výzva smerom k našim čitateľom podeliť sa o svoje naj takéto jedlo. Spomedzi všetkých návrhov sme vybrali tie, ktoré sa opakovali najčastejšie a zároveň spĺňali podmienku, že sa jedná o jedlo z Bardejova a okolia.

Teraz je to opäť na čitateľoch. Spúšťame totiž online hlasovanie, v ktorom môžete za jedno z týchto jedál zahlasovať. Učiniť tak môžete do utorka 6.augusta do 12.hodiny. Po tomto termíne oznámime jedlo, ktorému prischne titul najobľúbenejšie jedlo z Bardejova podľa čitateľov nášho portálu.

Ktoré jedlo z Bardejova a okolia je vaše najobľúbenejšie?

Zdroj: Bardejovský Reportér
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM