Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

HNUSNÝ biznis alebo skvelý nápad? Za poplatok môžete nechať ODKAZ na ukrajinskej rakete!

Na raketu si ľudia môžu dať napísať čokoľvek, aj prianie k narodeninám. Za príplatok obdržia video, ako nimi podpísaná raketa útočí na ruského nepriateľa.

Ilustračný obrázok k článku HNUSNÝ biznis alebo skvelý nápad? Za poplatok môžete nechať ODKAZ na ukrajinskej rakete!
Zdroj: Twitter.com/SingMyRocket.com

Web s názvom signmyrocket.com ponúka ľuďom veľmi zvláštnu službu. Iniciátori nápadu za finančný príspevok napíšu vami zvolený odkaz na vojenskú techniku, ktorú používa Ukrajina v boji proti Rusom.

Na rakete aj na tanku

Navyše, klient potom obdrží dôkaz, že jeho nápis naozaj na rakete bude. Správcovia portálu mu pošlú fotku rakety, za príplatok dokonca aj video, na ktorom bude raketa odpálená. Tvorcovia projektu na webe uvádzajú, že všetky peniaze, ktoré web vyzbiera, poputujú na podporu Ukrajinskej armády.

Na výber je niekoľko možností. Ceny začínajú na stovke dolárov, za tú klient dostane nápis na menšej húfnici. Za tisíc dolárov sa už nápis objaví na celej bočnej strane tanku. Pri každom balíčku sú zverejnené podrobné parametre kusu techniky aj s informáciou o maximálnom dostrele.

Spôsob, ako vyznať lásku?

Stránka vysvetľuje, že nápis môže byť akýkoľvek. Nemusí ísť len o odkaz Vladimirovi Putinovi alebo ruskej armáde. Na bojovú techniku si môžete dať napísať aj vyznanie lásky či blahoželanie k narodeninám.

Za vyhotovenie videa sa pripláca, služba však garantuje, že klient dostane autentické video s útočnou akciou. „Na videu uvidíte granát s vaším textom pripevnený k dronu, následný vzlet dronu a skutočný zásah do ruského nepriateľa. Garantujeme vám, že vami podpísaný granát zasiahne vojaka,“ píše sa na webe.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM