han Šport Hokej

Hokejista Záborský skončil v nemocnici: Nevyhnutná operácia ho odlúčila od rodiny!

Pod nôž počas Veľkej noci! Hokejista Tomáš Záborský nečakal, že počas sviatkov skončí na operačnom stole. Lenže, zápal slepého čreva si nevyberá.

Ilustračný obrázok k článku Hokejista Záborský skončil v nemocnici: Nevyhnutná operácia ho odlúčila od rodiny!
5
Galéria
Zdroj: archív Tomáša Záborského

Skúsený útočník fínskeho klubu SaiPa Lappeenranta sa podrobil operácii v trenčianskej nemocnici a ako sa vyjadril pre dnes24.sk, zotrvá tam do konca týždňa.

Prekazená šibačka

Aj keď sú kvôli pandémii koronavírusu obmedzené mnohé veci, Tomáš mal v pláne na Veľkonočný pondelok spolu so synčekom Eliasom vyšibať manželku Michaelu. Nič sa však nekonal. „Počas víkendu som mal bolesti v oblasti brucha, no myslel som, že je to z cvičenia, tak som oddychoval a ležal. Keď sa však bolesť stupňovala, domnieval som sa, že môže ísť o slepé črevo. To sa aj potvrdilo, keď som v nedeľu večer išiel na pohotovosť. Po vyšetreniach ma ešte v ten deň operovali,“ povedal Záborský pre dnes24.sk.

Pár dní bez rodiny

Keďže sú v nemocniciach sprísnené podmienky, na návštevy môže kanonier zabudnúť a so svojimi najbližšími bude až potom, čo ho prepustia. „Vyzerá to tak, že tu budem do konca týždňa a potom sa budem zotavovať doma. Manželku a syna síce vidím, ale len cez okno. Každý deň mi prídu pred nemocnicu aspoň zamávať,“ priznal 32-ročný hokejista a dodal: „Ale cez videohovory sme spojení často.“

Dá si pauzu

Náhla operácia urobila Tomášovi škrt aj v príprave. Po návrate domov bude odpočívať, čiže tréningový proces vynechá. „Asi taký mesiac budem mať úplný pokoj a až potom by som mohol začať postupne trénovať,“ uzavrel 28-násobný slovenský reprezentant.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM