Milan Hanzel Šport Hokej

Výzva Šatana zabrala: POZRITE sa, čo doma stváral Hossa, Bondra a Handzuš! VIDEO

Pre pár dňami vyzval Miroslav Šatan všetkých, aby sa zapojili do súťaže a nahrali video na hokejovú tématiku. Výzvu však prijali aj hviezdni Slováci!

Ilustračný obrázok k článku Výzva Šatana zabrala: POZRITE sa, čo doma stváral Hossa, Bondra a Handzuš! VIDEO
6
Galéria
Zdroj: TASR

Šéf Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) sa stal hlavnou tvárou súťaže #mameztohohokej. Iste si spomínate ako sa prezliekol za drsného kovboja, zobral do rúk hokejku a strieľal puky na bránku.

Vyzval každého

Šatan možno ani netušil, že bude mať so súťažou taký úspech. Nezapájajú sa do nej len deti, či fanúšikovia, ale aj slovenského hviezdy. Ako prvý sa ozval Marián Gáborík, ktorý predviedol ako sa kľučkuje s golfovou loptičkou v predsieni.

Čo sa dá vyhrať?

Koronavírus zatvoril štadióny, rozpustil ľady a donútil nás rozlúčiť sa so sezónou. Nás však nezastaví a máme z toho hokej aj doma! Vyhlasujeme výzvu pre všetkých mladých hokejistov, hokejistky ale aj hokejových fanúšikov, ktorým hokej chýba rovnako ako nám. To sa píše na oficiálnej stránke SZĽH www.hockeyslovakia.sk. Práve tam NÁJDETE všetky pravidlá súťaže aj ceny.

Bondra pálil v obývačke

Obávaný strelec a autor zlatého gólu na MS v roku 2002 proti Rusku predviedol miešanie puku a strelu. To všetko si rozložil v strede domu a pálil ostrými. „Potrebujeme na to desať pukov a postavíme sa do hokejového postoja. Potom asi desať sekúnd miešame puk a snažíme sa vystreliť. je to náročné, ale takto si nacvičíte lepšie strely,“ hovorí na videu legendárny Peter Bondra.

Hossa nosil dcéry

„Takto si doma zatrénujeme s deťmi a máme kopec srandy,“ povedal Marián Hossa, ktorý sa takisto zapojil do súťaže a výzvy. Aj on prišiel s originálnym nápadom, keď si na chrbát zobral obidve dcérky a posilňoval s nimi.

Handzuš hral oberačku

Aj niekdajší skvelý stredný útočník Michal Handzuš ukázal, že sa vie aj v domácej karanténe zabaviť so synom. „Zahráme si oberačku. Ide o to, že sa musíme vyhnúť loptičke, ktorá bude krúžiť po izbe,“ okomentoval svoje video Handzuš.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM