han Rôzne

HOROROVÉ chvíle Kotlebu za volantom: Na diaľnici mu začalo HORIEŤ auto!

Také niečo nechce zažiť na vlastnej koži žiadny šofér! Predstavte si, že vám začne počas jazdy horieť auto. To sa prihodilo poslancovi Marianovi Kotlebovi.

Ilustračný obrázok k článku HOROROVÉ chvíle Kotlebu za volantom: Na diaľnici mu začalo HORIEŤ auto!
Zdroj: Facebook.com/Marian Kotleba , TASR/Jakub Kotian

Predseda opozičnej Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽSNS) sa s nepríjemným incidentom pochválil na sociálnej sieti.

Čo sa stalo?

Kotleba sa na Facebooku prihovoril neobvykle v nočných hodinách. Práve vtedy sa totiž presúval z hlavného mesta, zrejme do Banskej Bystrice. „Priatelia, neobvykle takto v noci: Cestou z Bratislavy mi na diaľnici za Nitrou začalo horieť auto,“ šokoval opozičný poslanec.

Podľa ďalších jeho slov sa však nič vážne nestalo a Kotleba môže hovoriť skutočne o šťastí. Podobné prípady totiž nemali vždy takýto koniec.

„Aj touto cestou chcem poďakovať zasahujúcim policajtom aj hasičom, ale najmä ochotnej obsluhe benzínovej pumpy v Beladiciach. Napokon všetko dobre dopadlo. Auto sa vyrieši z havarijnej poistky a kým nejde o život, nejde o nič,“ doplnil Marian Kotleba a pridal aj fotografiu auta.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM