TOS Lifestyle

Hrá v populárnom seriáli, čaká ho Let´s Dance. Z čašníka a SBS-kára sa za 2 roky stala HVIEZDA

Príbeh mladého slovenského herca je ako z filmu. Pred dvoma rokmi ho poznal len málokto, mal aj tri práce naraz!

Ilustračný obrázok k článku Hrá v populárnom seriáli, čaká ho Let´s Dance. Z čašníka a SBS-kára sa za 2 roky stala HVIEZDA
Zdroj: Instagram.com/jakubkojablonsky , Instagram.com/tvmarkizaofficial

Ako prezradil Jakub Jablonský v rozhovore pre Markízu, keď pred dvoma rokmi so svojou priateľkou pozerali Let´s Dance, povedal jej: „O dva roky tam budem.“

Smiala sa mu

Priateľka, ktorou je, mimochodom, herečka Kristína Spáčová, sa mu na gauči smiala, ale on opakoval svoje. „Daj mi dva roky a zatancujem si tam aj ja.“

Svoju účasť si doslova privolal. Keď prišla ponuka, neváhal ani sekundu. Bolo mu len ľúto, že v tej chvíli si to ešte musel nechať pre seba a nemohol sa o svoju radosť podeliť so svetom.

Aj tri práce naraz

Pred dvoma rokmi ho pritom poznal len málokto. Ako sám prezradil, v tom čase robil čašníka, nočného SBS-kára, vychovávateľa či tlmočníka do angličtiny.

Mal aj tri rôzne práce naraz, aby sa nejako uživil. Sťažený štart mal aj preto, že končil VŠMU práve v čase pandémie.

Medzitým sa veľa vecí zmenilo a on sa stal jednou z tvárí aktuálne najsledovanejšieho slovenského seriálu Dunaj, k vašim službám.

Chce vydržať čo najdlhšie

Prvý priamy prenos Let´s Dance sa uskutoční začiatkom marca. Niekdajší folklorista sa podľa vlastných slov zatiaľ cíti v spoločenských tancoch ako medveď, ale verí, že sa do toho dostane.

Pri otázke, či sa cíti aj na zdvíhačky v štýle Hriešny tanec, prekvapil. „To určite,“ zareagoval s tým, že má bohaté skúsenosti s dvíhaním žien, ale aj mužských hereckých kolegov z divadla.

Skromnosť v jeho prípade nie je celkom na mieste, skúsenosti s vystupovaním pred divákmi a veľa odtancovaných predstavení z neho robí čierneho koňa tohtoročného Let´s Dance.

Jakub chce v tanečnej súťaži vydržať čo najdlhšie a čo najviac sa v nej tak naučiť.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM