Zuzana Ročeňová Krimi

Hrôza na železničnej zastávke: Vlak zachytil muža (†48), na mieste zomrel!

Na železnici došlo k tragédii. Vlak na koľajniciach, podľa polície, zachytil muža (†48), ten tragickú zrážku žiaľ neprežil a podľahol zraneniam.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza na železničnej zastávke: Vlak zachytil muža (†48), na mieste zomrel!
Zdroj: TASR

V nedeľu (26.4.) popoludní na železničnej zastávke Košice Ťahanovce vlak zrazil a usmrtil ročného ((†48)) muža z Košíc. „Náhle zostúpil z nástupišťa zastávky do koľajiska, pričom prichádzajúci osobný vlak išiel v smere z Košíc na Kostoľany nad Hornádom. Obhliadajúci lekár konštatoval smrť následkom polytraumatických zranení, pričom predbežne cudzie zavinenie vylúčil a nariadil vykonať zdravotno – bezpečnostnú pitvu,“ uviedla košický krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Podľa vyjadrenia rušňovodiča, počas prechodu vlaku cez železničnú zastávku, zbadal neznámu osobu zostúpiť z nástupišťa zastávky do koľajiska, okamžite začal trúbiť a použil rýchlo činnú brzdu, ale zrážke už nedokázal zabrániť,“ objasnila Mésarová.

Rušňovodič bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM