Rastislav Búgel Kultúra

Hviezdu komédií Sám doma hospitalizovali v nemocnici: Herec bol v KRITICKOM stave!

Herec, ktorého preslávili hlavne filmy zo série Sám doma, má obrovské problémy. Má opletačky so zákonom a navyše skončil v opatere lekárov.

Ilustračný obrázok k článku Hviezdu komédií Sám doma hospitalizovali v nemocnici: Herec bol v KRITICKOM stave!
Zdroj: Twitter.com/LA NACION Espectáculos

Hviezda filmov Sám doma, 47-ročný herec Devin Ratray, sa v poslednom období v médiách spomína hlavne v súvislosti s opletačkami so zákonom. Čelí totiž obvineniam z domáceho násilia.

Devin Ratray sa preslávil stvárnením postavy brata Kevina McCallistera (Macaulay Culkin) Buzza vo filmoch Sám doma.

Ako však informoval server TMZ, ku všetkému sa navyše pridali vážne zdravotné problémy.

Skončil v kritickom stave

Súdny proces s hercom musel byť odložený. Právnici totiž informovali sudcu, že Devin Ratray bol hospitalizovaný v „kritickom stave“.

Jeho rodina pre server uviedla, že herca napokon z nemocnice v New Yorku prepustili . Na príkaz lekára teraz odpočíva u seba doma a jeho stav má byť naďalej zlý.

Viac podrobností o zdravotnom stave Devina Ratraya aktuálne nie je. Nie je tak ani známe, čo spôsobilo jeho vážne problémy a hospitalizáciu.

Vážne obvinenia

Súdny proces, v ktorom čelí obvineniam z domáceho násilia, sa mal uskutočniť v pondelok 22. januára. Sudca napokon pre hercove zdravotné problémy pojednávanie preložil na budúci mesiac.

Devina Ratraya zatkli po tom, čo jeho bývalá priateľka vzniesla obvinenie, že ju ešte v decembri 2021 počas hádky v opitosti fyzicky napadol a vyhrážal sa jej smrťou.

Obvinili ho z trestného činu ublíženia na zdraví, škrtenia a domáceho násilia. Neskôr ho prepustili na kauciu 25-tisíc dolárov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM